Η πορεία του Ιμπραΐμοβιτς σε 140 δευτερόλεπτα (video)

Η πορεία του Ιμπραΐμοβιτς σε 140 δευτερόλεπτα (video)
Μέσα από τα μάτια της Volvo και στο πλαίσιο της νέας της διαφημιστικής καμπάνιας, ο Σουηδός σουπερστάρ εξηγεί τα... μυστικά της επιτυχίας του και πως έφτασε μέχρι την κορυφή.

Η Volvo παρουσίασε το νέο V90 και ο άνθρωπος που ανέλαβε την προώθησή του, είναι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους Σουηδούς παγκοσμίως. Το βίντεο ονομάζεται Prologue (πρόλογος) και ο 34χρονος επιθετικός αφηγείται την πορεία του, πως έγινε ένας από τους μεγαλύτερους αστέρες του ποδοσφαίρου και πως οι τακτικές του είναι σχεδόν ίδιες με αυτές της Volvo, καθώς κανείς από τους δύο δεν ακολούθησε την πεπατημένη και χάραξαν ξεχωριστές πορείες από τους υπολοίπους.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, είπε για τη συνεργασία του: «Είμαι χαρούμενος που δουλεύω για άλλη μια φορά με τη Volvo. Είδα νέα αυτοκίνητα, τα οδήγησα και τα δοκίμασα. Πιστεύω πως είναι φανταστικά. Όπως εγώ, η Volvo χάραξε τη δική της πορεία απέναντι στον ανταγωνισμό και τόλμησε να σκεφτεί διαφορετικά, όχι όπως όλοι οι άλλοι. Η προηγούμενη καμπάνια ήταν καλή, όμως αυτή τη φορά ήταν Made by Zlatan»! Δείτε το βίντεο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!