Eκθεση για τον Σουμάχερ ανήμερα των πεντηκοστών γενεθλίων του

Gazzetta team
Eκθεση για τον Σουμάχερ ανήμερα των πεντηκοστών γενεθλίων του
Η Ferrari θα γιορτάσει τα πεντηκοστά γενέθλια του Μίκαελ Σουμάχερ στις 3 Ιανουαρίου 2019 εγκαινιάζοντας εκείνη την ημέρα στο μουσείο της στο Μαρανέλο μία ειδική έκθεση προς τιμήν του.

Το Μαρανέλο είναι η έδρα της Ferrari και ταυτόχρονα η Μέκκα για τους απανταχού γης φίλους της μάρκας, αλλά και του Μίκαελ Σουμάχερ. Από τις 3 Ιανουαρίου 2019 θα έχουν οι τελευταίοι έναν επιπρόσθετο λόγο, να επισκεφθούν το Μαρανέλο, καθώς εκείνη την ημέρα γίνεται ο Σούμι 50 ετών και η Ferrari θα γιορτάσει αυτά τα γενέθλια εγκαινιάζοντας στο μουσείο της μία ειδική έκθεση προς τιμήν του Γερμανού επτά φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή της Formula 1.

Η έκθεση θα τιτλοφορείται «Michael 50» και όπως αναφέρει το σχετική Δελτίο Τύπου του μουσείου, «με αυτήν θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στον πιο επιτυχημένο πιλότο της Ferrari όλων των εποχών». Στο Museo Ferrari θα έχουν οι επισκέπτες την ευκαιρία, να δουν από κοντά εκθέματα που θα παραπέμπουν στις ένδοξες αγωνιστικές σεζόν, που χάρισε ο Μίκαελ Σουμάχερ στους φίλους της μάρκας με σήμα το όρθιο αλογάκι.

Ο Γερμανός πρώην οδηγός της Formula 1 έχει κατακτήσει τους πέντε από τους συνολικά επτά παγκόσμιους τίτλους του με τα χρώματα της Scuderia, ενώ να σημειώσουμε ότι η διοργάνωση της έκθεσης έγινε από κοινού με το ίδρυμα «Keep Fighting».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!