Ο Μίκαελ Σουμάχερ αποκτά την δική του εφαρμογή για κινητά!

Δημήτρης Γράτσος
Ο Μίκαελ Σουμάχερ αποκτά την δική του εφαρμογή για κινητά!
Θα είναι διαθέσιμη τόσο για iOS, όσο και για Android «έξυπνες» συσκευές, από 3 Ιανουαρίου του 2019.

Με αφορμή τα 50ά γενέθλια του Μίκαελ Σουμάχερ, η Ferrari θα εγκαινιάσει στις 3 Ιανουαρίου του 2019, μία ειδική έκθεση προς τιμή του Γερμανού «θρύλου» της Formula 1, στο μουσείο της στο Μαρανέλο. Την ίδια μέρα και με την ίδια εορταστική αφορμή, θα είναι διαθέσιμη και η επίσημη εφαρμογή για smartphones για τον Μίκαελ Σουμάχερ.

Βwin – Πλέον μπορείς να συνδυάζεις πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα! (21+).

Πρόκειται για το αποτέλεσμα της «συνεργασίας» της οικογένειας του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της F1 με το «Keep Fighting Foundation, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη τόσο για iOS, όσο και για Android «έξυπνες» συσκευές. Όσοι θαυμαστές ή μη του Γερμανού πιλότου την «κατεβάσουν», θα έχουν πρόσβαση σε ένα εντυπωσιακό ψηφιακό άλμπουμ, γεμάτο με υλικό από την καριέρα του «Σούμι».

Παράλληλα, πέρα από το αναμενόμενα πλούσιο οπτικο-ακουστικό υλικό και τα αναλυτικά στατιστικά στοιχεία με τα ρεκόρ του Γερμανού παγκόσμιου πρωταθλητή κατά τη διάρκεια της καριέρας του, θα περιλαμβάνεται επίσης και η τελευταία συνέντευξη του, πριν τον τραυματισμό του, ο οποίος τον έχει καθηλώσει από τις 29 Δεκεμβρίου του 2013.

Επίσης, για τους λάτρεις της τεχνολογίας, διαθέσιμες θα είναι και δύο ψηφιακές «ξεναγήσεις», είτε στην έκθεση με την προσωπική συλλογή του «Σούμι» στην Κολωνία, είτε στην πίστα κάρτ Erftlandring, στην οποία ο Μίκαελ Σουμάχερ ξεκίνησε την καριέρα του, οδηγώντας το καρτ του πατέρα του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!