Λεκλέρ: « Δεν είναι τρόπος αυτός για προσπέραση...»

Γιώργος Βαρίνος
Λεκλέρ: « Δεν είναι τρόπος αυτός για προσπέραση...»
Ο Σαρλ Λεκλέρ λέει ότι η αμφισβητούμενη κίνηση του Μαξ Φερστάπεν για να τον προσπεράσει στο αυστριακό Γκραν Πρι μετά από τη μάχη τους «τροχό με τροχό» ήταν πέρα από τα όρια του ευ αγωνίζεσθαι...

Οι δυο οδηγοί ακούμπησαν τους τροχούς τους καθώς ο Μαξ Φερστάπεν τελικά προσπέρασε τη Ferrari του Σαρλ Λεκλέρ πετώντας τον εκτός πίστας, στην κορυφή του λόφου, έναν γύρο μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια στο ίδιο σημείο στο οποίο όμως δεν ακούμπησαν. Ένα συμβάν για το οποίο ο Φερστάπεν είναι υπό διερεύνηση αν θα τιμωρηθεί.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μαξ Φερστάπεν αμφισβήτησε «αν αξίζει να είναι κανείς στη Formula 1 αν υπάρξει τιμωρία γι αυτόν» υποβάλλοντας κατά κάποιο τρόπο τους αγωνοδίκες.

Ο Σαρλ Λεκλέρ από την άλλη πλευρά, όταν ερωτήθηκε στην επίσημη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα αν αισθανόταν ότι η νίκη, του είχε κλαπεί, δήλωσε: «Η Red Bull ήταν πολύ γρήγορη σήμερα, πολύ καλή στην διαχείριση των ελαστικών της και το έκανε καλύτερα από εμάς. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα αν με είχε προσπεράσει με τον σωστό τρόπο. Αλλά δεν έγινε έτσι. Πιστεύω ότι ούτως ή άλλως το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο, καθώς θα με περνούσε ίσως λίγο αργότερα, αλλά δεν πιστεύω πως αυτός ήταν ο σωστός τρόπος να προσπεράσεις κάποιον σε εκείνο το σημείο. Έτσι βασικά...νομίζω.».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!