Φερστάπεν: «Όσοι δεν το αντέχουν να μείνουν σπίτι..»

Γιώργος Βαρίνος
Φερστάπεν: «Όσοι δεν το αντέχουν να μείνουν σπίτι..»
Ο Μαξ Φερστάπεν είπε ότι οι οδηγοί «πρέπει να παραμείνουν στο σπίτι τους» και δεν υπάρχει λόγος να «είμαστε στη Formula 1» εάν τιμωρηθώ σήμερα, ειρωνευόμενος προκαταβολικά μια πιθανή τιμωρία του.

Το περιστατικό της αμφιλεγόμενης προσπέρασης του στον Λεκλέρ που του χάρισε την νίκη, αυτή τη στιγμή διερευνάται από τους αγωνοδίκες.

Όσοι έχουν δει το reality της Formula 1 στο Netflix θα ξέρουν πως ο Μαξ Φερστάπεν απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί συνεσταλμένος, καλοκάγαθος ή ευγενής. Στη σειρά του Netflix παρουσίασε τον εαυτό του δίχως τα μπιπ της πολιτικής κορεκτίλας των τηλεοπτικών μεταδόσεων. Παρουσιάστηκε ως αγενής, υπερφίαλος, αληταράς, υβριστής, είρωνας, εξυπνάκιας. Γιατί αυτό είναι. Α... και οδηγάρα και αυτό δεν αμφισβητείται από κανέναν. Καλό είναι να τα έχουμε στο μυαλό μας όλα αυτά...

Αμέσως μετά το Γκραν Πρι ο Μαξ Φερστάπεν δήλωσε: «Είναι δύσκολο να αγωνιστούμε με κάποιον άλλο τρόπο, διαφορετικά πρέπει να μείνουμε στο σπίτι. Εάν αυτά τα πράγματα δεν επιτρέπονται στους αγώνες, τότε ποιο είναι ο λόγος να είσαι στη Formula 1. Θα αφήσω τους αγωνοδίκες να αποφασίσουν. Ήταν αρκετά σαφές στο αυτοκίνητο, δεν ξέρω πώς φαινόταν από το εξωτερικό. Θα δούμε ποια είναι η απόφαση.» Αντίστοιχα ο Λεκλέρ επεσήμανε ότι στον προηγούμενο γύρο όπου ο Μαξ Φερστάπεν προσπάθησε να τον περάσει από την εσωτερική, άφησε περισσότερο χώρο στο εξωτερικό όπως ήταν το σωστό και λογική. Στο επόμενο γύρο ο Μαξ άρχισε τα δικά του. ΄Ημουν στη εξωτερική όπως ακριβώς στον προηγούμενο γύρο και όχι μόνο δεν μου άφησε χώρο αλλά με έσπρωξε έκτός πίστας. Είναι ντροπή.»


Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!