Από το Q1 ο Ρόσι, αν βρέξει στο FP3

Gazzetta team
Από το Q1 ο Ρόσι, αν βρέξει στο FP3
Ο Βαλεντίνο Ρόσι είναι πιθανό να χρειαστεί το Q1 για να προκριθεί στο Q2, σε περίπτωση που βρέξει στο FP3 της Σεπάνγκ, αφού δεν έχει αρκετή πίσω πρόσφυση.

Στη δωδέκατη και στην έκτη θέση της λίστας με τους χρόνους σε πρώτη και δεύτερη, αντίστοιχα, περίοδο των ελεύθερων δοκιμών της Μαλαισίας, βρέθηκε ο Βαλεντίνο Ρόσι. Ο «Γιατρός» πάλευε με την πρόσφυση στα δύο FP, κάτι που παραδέχτηκε και στις δηλώσεις του, με το πέρας των δοκιμών της Παρασκευής (27/10).

«Ήταν δύσκολη μέρα, αλλά το πρωί ήμασταν άτυχοι επειδή μπορούσαμε να κάνουμε μερικούς γύρους στο στεγνό. Οι συνθήκες δεν ήταν φανταστικές, όμως μπορούσα να πιέσω λίγο και η αίσθηση δεν ήταν τόσο κακή.

Στα τελευταία δέκα λεπτά πολλοί αναβάτες έβαλαν τη μαλακή γόμα πίσω για να μείνουν στην πρώτη δεκάδα. Εγώ ήμουν 12ος, αλλά ο ρυθμός μου ήταν αρκετά καλός. Το απόγευμα δουλέψαμε στο βρεγμένο επειδή ήταν γεμάτη νερό η πίστα.

Βελτιωθήκαμε, σε σύγκριση με το Μότετζι, και ολοκληρώσαμε στην έκτη θέση, όμως δε νιώθω άνετα με τη μοτοσικλέτα επειδή δεν έχουμε αρκετή πρόσφυση. Πρέπει να βελτιωθούμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί σε αυτές τις συνθήκες», ήταν τα λόγια του Doctor, που εξακολουθεί να αγωνίζεται, παρά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!