Αυτό είναι το εσωτερικό του νέου Renault Clio! (pics)

Δημήτρης Γράτσος
Αυτό είναι το εσωτερικό του νέου Renault Clio! (pics)
Αναβαθμισμένο σε όλους τους τομείς, τεχνολογικά προηγμένο και με εξαιρετικούς χώρους για τους επιβάτες.

Η Renault έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες από τον εσωτερικό διάκοσμο του νέου Clio, λίγο πριν την πλήρη επίσημη παρουσίαση του πολυ-αναμενόμενου μοντέλου. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της γαλλικής φίρμας, το δημοφιλές supermini διαθέτει σπορ και νεανική εμφάνιση, ενώ στα ενδότερα του κυριαρχούν τα ποιοτικά υλικά και φυσικά το «Smart Cockpit», το οποίο περιλαμβάνει σύστημα infotainment με οθόνη αφής 9,3 ιντσών και ψηφιακό πίνακα οργάνων με οθόνη 7 ή 10 ιντσών.

Πιο αναλυτικά, το ταμπλό είναι χωρισμένο σε τρία επίπεδα, για την κατασκευή του έχει χρησιμοποιηθεί αφρώδες πλαστικό, ενώ ξεχωρίζει για την εργονομία του. Νέο είναι και το τιμόνι, στο οποίο εδράζονται πρακτικοί και φωτιζόμενοι διακόπτες. Η κεντρική κονσόλα έχει τοποθετηθεί πιο ψηλά για εργονομικούς λόγους, ενώ είναι επενδυμένη και μπορεί να προσωποποιηθεί ανάλογα το θέμα του εσωτερικού διακόσμου. Τα καθίσματα προσφέρουν εξαιρετική άνεση και στήριξη στο σώμα, ενώ τα νέας σχεδίασης προσκέφαλα βελτιώνουν την ορατότητα προς τα πίσω.

Στους υποψήφιους αγοραστές δίνεται η δυνατότητα διαμόρφωσης του εσωτερικού ανάλογα με το προσωπικό τους γούστο, αξιοποιώντας ένα εύρος πακέτων εξατομίκευσης, για την κεντρική κονσόλα, το ταμπλό, τις επενδύσεις στις πόρτες, το τιμόνι και τα υποβραχιόνια. Παράλληλα, μπορούν να επιλέξουν μεταξύ 8 θεμάτων εσωτερικής διακόσμησης, καθώς και 8 και αποχρώσεων φωτισμού. Εν αναμονή λοιπόν της επίσημης παρουσίασης του νέου Renault Clio για τα περαιτέρω...

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!