Τι κοινό έχει η νέα BMW Σειρά 3 με τον Μιχάλη Ζαμπίδη; (pics & vid)

Τι κοινό έχει η νέα BMW Σειρά 3 με τον Μιχάλη Ζαμπίδη; (pics & vid)
Ο «Iron Mike» με τα 87 νοκ-άουτ στο παλμαρέ του, επιστρέφει στην ενεργό δράση και έχει στο πλευρό του τη γερμανική φίρμα.

Η BMW Σειρά 3 αποτελεί την επιτομή της οδηγικής απόλαυσης στην πολυτελή μεσαία κατηγορία επί 40 και πλέον χρόνια. Με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 15 εκατομμύρια οχήματα σε παγκόσμιο επίπεδο, η νέα Σειρά 3 επιστρέφει πιο σπορ και δυναμική από ποτέ.

Η έβδομη γενιά του δημοφιλούς μοντέλου της BMW διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά τα οποία εδραίωσαν τη γερμανική φίρμα στη συνείδηση του αγοραστικού κοινού, με υψηλές επιδόσεις και σπορ χαρακτήρα σε όλη την γκάμα της. Αυτά ακριβώς τα στοιχεία διέπουν και τον Έλληνα Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Μιχάλη Ζαμπίδη, ο οποίος επιστρέφει στην ενεργό δράση ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στη λαμπρή καριέρα του.

Με τους 179 αγώνες, τις 157 νίκες και τα 87 νοκ-άουτ στο ενεργητικό του, ο Μιχάλης Ζαμπίδης αποφάσισε να εκπληρώσει την επιθυμία οπαδών και φίλων του ανά τον κόσμο και να τους χαρίσει ξανά στιγμές υπερηφάνειας, δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό, αυτή τη φορά σε αγώνες επαγγελματικής πυγμαχίας.

Ο πρώτος αγώνας του «Iron Mike» θα διεξαχθεί στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ισπανό Antonio Gomez στο πλαίσιο της διοργάνωσης Breakout, το Σάββατο 23 Μαρτίου. Στο πλευρό του Έλληνα αθλητή θα βρίσκεται η BMW, παρέχοντας μία ευρεία γκάμα πολυτελών μοντέλων, τα οποία θα διευκολύνουν τις μετακινήσεις και όλη την προετοιμασία του.

Φωτογραφίες: Γιώργος Καραγιωργάκης

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!