Το επίσημο τρέιλερ του καταιγιστικού «Ford v. Ferrari» (pics & vid)

Το επίσημο τρέιλερ του καταιγιστικού «Ford v. Ferrari» (pics & vid)
Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Μάτ Ντέιμον και Κρίστιαν Μπέιλ, με το σενάριο να αφορά στην κατασκευή του θρυλικού αγωνιστικού της Ford το 1966.

Ακόμη μία ταινία βασισμένη σε αληθινά γεγονότα τα οποία αφορούν σε αγώνες αυτοκινήτου, αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 15 Νοεμβρίου. Πρόκειται για το «Ford v. Ferrari» το οποίο περιγράφει το πώς η Ford κατασκεύασε το ιδανικό αγωνιστικό όχημα (GT40) για να σπάσει την παντοδυναμία της Ferrari στον 24ωρο αγώνα του Λε Μαν.

Πρωταγωνιστούν ο Ματ Ντέιμον στο ρόλο του θρυλικού κατασκευαστή αυτοκινήτων Κάρολ Σέλμπι, καθώς και ο Κρίστιαν Μπέιλ στο ρόλο του Κεν Μάιλς, του Βρετανού οδηγού με τον οποίο ο Σέλμπι ουσιαστικά εξέλιξε το GT40 το 1966, ενώ στη σκηνοθεσία συναντάμε τον Τζέιμς Μάνγολντ («Walk the Line» και «Logan»).

Το στόρι είναι προβλεπόμενο, ήτοι το αουτσάιντερ το οποίο καταφέρνει να νικήσει το μεγάλο φαβορί κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, οι εντυπωσιακές σκηνές αγώνων κλέβουν την παράσταση παρέα με εξαιρετικούς ηθοποιούς, μεταξύ άλλων και τον Τζον Μπέρνταλ, τον οποίο γνωρίσαμε ως «Τιμωρό» στην γνωστή σειρά που προβάλλεται στο Netflix.

Απολαύστε το επίσημο τρέιλερ του «Ford v. Ferrari»:

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!