Νέο Skoda Octavia έρχεται τον Νοέμβρη! 

Πέτρος Σηφαλάκης
Νέο Skoda Octavia έρχεται τον Νοέμβρη! 
Αισθητικό φρεσκάρισμα και νέοι κινητήρες θα έρθουν για το Skoda Octavia από τον Νοέμβρη, όπου και θα παρουσιαστεί η νέα του γενιά.

Το Octavia ήταν το μοντέλο που πριν από περίπου είκοσι χρόνια, άλλαξες εντελώς την εικόνα της Skoda. Η τσεχική μάρκα έχει λανσάρει μέχρι σήμερα τρεις γενιές, χωρίς να μετράμε τα ενδιάμεσα φρεσκαρίσματα και σύντομα, περιμένουμε την τέταρτη! Πρόκειται να αποκαλυφθεί στις 11 Νοέμβρη, σε μια ειδική εκδήλωση που θα διοργανώσει η Skoda στην Πράγα. Πάνω του περιμένουμε να δούμε σχεδιαστικά στοιχεία τόσο από το Scala, όσο και από το Superb, ενώ θα βασίζεται στην πλατφόρμα MQB του ομίλου Volkswagen.

Στην γκάμα κινητήρων του σίγουρα θα υπάρχει ο βενζινοκινητήρας 1.5 TSI σε διάφορες εκδόσεις ισχύος (σήμερα τον έχουμε δει με 130 ή 150 ίππους) ενώ στην έκδοση RS περιμένουμε τον 2.0 TSI με 265 ίππους! Όλοι τους, κατά πάσα πιθανότητα θα συνδυάζονται με ήπια υβριδικά συστήματα των 48V. Κατά τα λοιπά, οι χώροι για τους επιβάτες θα παραμείνουν άπλετοι και ο χώρος αποσκευών ένα πραγματικό σπήλαιο με χωρητικότητα 610 λίτρων στη σεντάν έκδοση και 630 λίτρων στο Station Wagon.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!