Τι λέει η Citroen για το C5 X; (video)

Πάνος Σεϊτανίδης
Τι λέει η Citroen για το C5 X; (video)
Η Citroen είναι μία εταιρεία που αρέσκεται στο να ταράζει τα νερά και να τολμά πράγματα που άλλοι δεν τολμούν στον τομέα του σχεδιασμού.
Το ολοκαίνουριο C5 X αποτελεί τρανό παράδειγμα, καθώς υιοθετεί μία ασυνήθιστη σχεδιαστική φιλοσοφία, που το κάνει να ακροβατεί ανάμεσα σε SUV, sedan και station wagon. Υπερυψωμένο αλλά κομψό, δυναμικό αλλά και ευρύχωρο, το νέο μοντέλο της γαλλικής μάρκας έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα.

Όμως πέραν από τις δικές μας πρώτες εντυπώσεις, ενδιαφέρον έχουν τα λόγια της διοίκησης της Citroen που δίχως αμφιβολία, ποντάρει πολλά στο εν λόγω στοίχημα.

Ο CEO του brand, Vincent Cobée, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Με το C5 X, η Citroen δημιούργησε ένα φιλόδοξο μοντέλο ως κορυφή της γκάμας της, ένα πραγματικό εργαλείο για να κερδίσουμε πελάτες που τείνουν όλο και περισσότερο στην ανάγκη να εξερευνήσουν τον κόσμο. Είναι μία τολμηρή και πρωτότυπη πρόταση που ενσωματώνει πραγματικά όλη την τεχνογνωσία της Citroen, τόσο από άποψη περιεχομένου όσο και μορφής».

Μπορείτε να δείτε όσα είπε ο Γάλλος μάνατζερ αλλά και ο Διευθυντής Σχεδιασμού της Citroen, Pierre Leclercq, στο παρακάτω video:



Το νέο C5 X θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στην Ελλάδα το πρώτο εξάμηνο του 2022 και θα προσφέρεται με κινητήρες βενζίνης αλλά και σε μια plug-in hybrid έκδοση.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!