Εύκολη απόφαση για Ράκοβιτς
Ο Μίλο Ράκοβιτς ανακοινώθηκε πριν δύο ημέρες και κατά την παρουσίασή του, δήλωσε πως δε δυσκολεύτηκε να πάρει την απόφαση να γίνει μέλος της Μπιλμπάο.
Ο Σέρβος σέντερ ντύθηκε στα μαύρα της Μπιλμπάο και κατά την επίσημη παρουσίασή του παραδέχτηκε πως είναι χαρούμενος για την επιλογή του, που πήρε χωρίς να το σκεφτεί και πολύ: «Ξέρω πολύ καλά τους ανθρώπους στην ομάδα κι εδώ βρήκα αρκετή θετική ενέργεια.
Η συμφωνία έγινε πολύ γρήγορα, δεν μου πήρε ώρα να πω το ναι, αφού έρχομαι σε μια ομάδα με σπουδαίους παίκτες. Ξέρω ότι ο Νίκος Ζήσης είναι σπουδαίος παίκτης κι άνθρωπος.».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
