Στην Χάποελ Ιερουσαλήμ μέχρι το 2021 ο Φελντέιν! (pic)

Στην Χάποελ Ιερουσαλήμ μέχρι το 2021 ο Φελντέιν! (pic)

Κάτια Πετροπούλου
Στην Χάποελ Ιερουσαλήμ μέχρι το 2021 ο Φελντέιν! (pic)

bet365

Επέκταση συμβολαίου στον Τζέιμς Φελντέιν έκανε η Χάποελ Ιερουσαλήμ, με τον Αμερικανό να μένει στο Ισραήλ για τα επόμενα δύο χρόνια!

Οι άνθρωποι της Χάποελ Ιερουσαλήμ έχουν μείνει πολύ ικανοποιημένοι από την παρουσία του Τζέιμς Φελντέιν στην ομάδα τους, με αποτέλεσμα να τον «δέσουν» μέχρι το 2021!

Όπως έγινε επίσημα γνωστό, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του, η οποία θα τον κρατήσει στο Ισραήλ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε πως πήγε και ζήτησε να μείνει παραπάνω καιρό στην ομάδα, με την διοίκηση να κάνει το αίτημά του δεκτό.

«Από την στιγμή που έφτασα στην Ιερουσαλήμ, ένιωσα σαν στο σπίτι μου, ερωτεύτηκα την πόλη και το σύλλογο, οπότε πήγα στην διοίκηση και τους πρότεινα αν θα τους ενδιέφερε να κάνουμε μια συμφωνία, η οποία θα με κρατήσει εδώ μέχρι το τέλος της σεζόν 2020-21. Ευχαριστώ τη διοίκηση, τους προπονητές, το επιτελείο και όλους τους ανθρώπους για την βοήθειά τους, αλλά και τους οπαδούς. Νιώθω ευλογημένος που παίζω σε μια τόσο σπουδαια ομάδα κι είμαι σίγουρος ότι θα τα πάμε καλά», ήταν τα λόγια του.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΡΑΗΛ Τελευταία Νέα