Θέλουν Γουέιφερ στο Μιλάνο!

Συγκεκριμένα, η Tuttosport με σημερινό της δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Γουέιφερ είναι πιθανό να αποδεσμευτεί από τους Ορλάντο Μάτζικ στους οποίους ανήκει, αφού η παρουσία του είναι μέτρια με μόλις 5.6 πόντους κατά μέσο όρο ανά αναμέτρηση. Αυτό δεν είναι απίθανο να τον οδηγήσει στην πόρτα της εξόδου και στην Αρμάνι φέρεται να θέλουν να τον φέρουν στον Μιλάνο για να τους βοηθήσει στην προσπάθεια να... εκθρονίσουν τη Σιένα.
Θυμίζουμε ότι ο Γουέιφερ ξεκίνησε την χρονιά στην Ιταλία με την Κρεμόνα -λόγο του λοκ άουτ- αλλά επέστρεψε στο ΝΒΑ, όπου εκτός από τους Μάτζικ έχει φορέσει τις φανέλες των Λέικερς, Κλίπερς, Νάγκετς, Μπλέιζερς, Ρόκετς και Σέλτικς. Επίσης έχει ένα πέρασμα και από τον Ολυμπιακό και σίγουρα είναι ένας παίκτης που μπορεί να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.