Χάλκινο μετάλλιο η Κυδωνάκη στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες

Δημήτρης Ντζάνης
Η Κέλλυ Κυδωνάκη στο βάθρο των 3ων Ευρωπαϊκών Αγώνων της Πολωνίας

bet365

H Κέλλυ Κυδωνάκη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα +68κ. kumite, το 4ο μετάλλιο για την εθνική ομάδα καράτε στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες της Πολωνίας.

Η Κέλλυ Κυδωνάκη πρόσθεσε άλλο ένα μετάλλιο στην εθνική ομάδα καράτε στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες «Κρακοβία – Μαλοπόλσκα 2023».

H 22χρονη πρωταθλήτρια κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα +68κ. kumite, το 4ο μετάλλιο για την εθνική ομάδα καράτε στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες της Πολωνίας.

Η Κέλλυ Κυδωνάκη πρόσθεσε άλλο ένα μετάλλιο στην εθνική ομάδα καράτε στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες «Κρακοβία – Μαλοπόλσκα 2023».

Η 22χρονη πρωταθλήτρια κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα +68κ. Kumite, το 4ο μετάλλιο για το καράτε στη διοργάνωση (ένα ασημένιο, τρία χάλκινα) και 5ο για την ελληνική ομάδα στη διοργάνωση στην Πολωνία.

Η Κυδωνάκη στον ημιτελικό της κατηγορίας της ηττήθηκε από την Ιταλίδα, Κλιό Φερακούτι με 3-2, μέμοντας εκτός τελικού, όμως με την παρουσία της στα ημιτελικά εξασφάλισε το χάλκινο μετάλλιο.


*Την τέταρτη θέση κατέλαβε η εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης, στο τεχνικό πρόγραμμα του ομαδικού, στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Αγώνων.

Η ελληνική ομάδα, αποτελούμενη από τις Μαρία Αλζιγκούζη, Θάλεια Δαμπάλη, Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Μαρία Καραπαναγιώτου, Δανάη Καριώρη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη και Σοφία Μαλκογεώργου, συγκέντρωσε 229,3417 βαθμούς και δεν κατάφερε να πλασαριστεί στην τριάδα του βάθρου. Νικήτρια αναδείχθηκε η Ισπανία με 278,4066β., ενώ ακολούθησαν η Ιταλία με 249,1145β. και η Γαλλία με 242,6716β.

*H Σταυρούλα Χαλέμου ήταν η πρώτη που αγωνίστηκε για την Ελλάδα σε ατομικό αγώνισμα των καταδύσεων στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες. Η νεαρή πρωταθλήτρια μετείχε στον προκριματικό των 10 μέτρων σταθερά, πήρε την 16η θέση με 206,15 βαθμούς και αποκλείστηκε από τον τελικό.

 

Τελευταία Νέα