Αστυνομικοί... ΟΥΚάδες για να σώσουν 23χρονη

Gazzetta team
Αστυνομικοί... ΟΥΚάδες για να σώσουν 23χρονη

bet365

Εικοσιτριάχρονη, η οποία αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της βουτώντας στα παγωμένα νερά του Θερμαϊκού, σώθηκε χάρη στους δύο αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι δεν δίστασαν να πηδήξουν στη θάλασσα και να βγάλουν σώα τη νεαρή κοπέλα.

Το περιστατικό έγινε, μετά τα μεσάνυχτα, στο ύψος του Ποσειδώνιου στη Θεσσαλονίκη. Στο σημείο πήγαν αρχικά τέσσερις δικυκλιστές αστυνομικοί, από τους οποίους οι δύο έπεσαν στη θάλασσα και με τη βοήθεια ενός ιμάντα τράβηξαν την 23χρονη στο πλακόστρωτο της παραλίας.

Η νεαρή γυναίκα, που σύμφωνα με τη μητέρα της αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο "Άγιος Δημήτριος" για να κάνει σε προληπτικές εξετάσεις. Σε νοσοκομείο μεταφέρθηκαν, για προληπτικούς λόγους, και οι αστυνομικοί, οι οποίοι είναι καλά στην υγεία τους.

Πηγή newsit.gr