Μοιράζονται σε Ισπανία και Γερμανία

Gazzetta team
Μοιράζονται σε Ισπανία και Γερμανία

bet365

Σε μια προσπάθεια να συναντήσουν καλύτερες συνθήκες αγώνων, οι Έλληνες κολυμβητές βρίσκουν διέξοδο σε διοργανώσεις του εξωτερικού, αγωνιζόμενοι τις προσεχείς ημέρες στα διεθνή μίτινγκ σε Ισπανία και Γερμανία.

Η τραγική κατάσταση που επικρατεί εντός των συνόρων, το κρύο νερό στις πισίνες, η έλλειψη θέρμανσης, το «άδειο» αγωνιστικό πρόγραμμα, δεν έχει αφήσει και πολλά περιθώρια στους αθλητές, ειδικότερα εκείνους που προετοιμάζονται για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και εν συνεχεία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μια πλειάδα κολυμβητών μας θα βρεθούν τις επόμενες ημέρες σε Μαδρίτη, Βερολίνο και Ζιντελφίνγκεν, ώστε να μετρήσουν τις δυνάμεις τους. Πιο συγκεκριμένα, στην ισπανική πρωτεύουσα θα «πέσουν» το Σαββατοκύριακο (3-4/3) οι Άρης Γρηγοριάδης ('Αρης Θεσ.), Νόρα Δράκου (ΝΟ Πατρών), Νέρι Νιαγκουάρα (Εθνικός ΓΣ) και η Σοφία Κλικοπούλου (Παλαιό Φάληρο).

Στο Ζιντελφίνγκεν θα μετάσχουν οι Οδυσσέας Μελαδίνης (Ολυμπιακός), Μάρθα Μάτσα (Ολυμπιακός) και Ασπασία Πετραδάκη (Αρης Θεσ.), ενώ περισσότεροι είναι εκείνοι που θα βρεθούν στο Βερολίνο, με την ομάδα του Ποσειδώνα Ιλισίων να «κατεβάζει» συνολικά 32 κολυμβητές! Συγκεκριμένα στο μίτινγκ θα αγωνιστούν οι Σπύρος Αρνιακός, Γιώργος Βαγιακάκος, Νίκος Βαγιακάκος, Δημήτρης Βαρθαλίτης, Βασίλης Γιακουμάκης, Νίκος Γιαννόπουλος, Μπάμπης Δημητρακόπουλος, Αλέξανδρος Ευαγγελίδης, Γιώργος Καραβάς, Μαρίνος Μουσγάς, Κώστας Μπαλής, Διονύσης Παυλόπουλος, Ιάσωνας Σαντιξής, Σέρτζιο Τσοκάι, Μαρία Γκάζγκα, Μαριάτζελα Δόξα, Κατερίνα Ζέρβα, Ηλέκτρα Λέμπλ, Ελίνα Μάνθα, 'Αννα Μελανουρέα, Αριάδνη Μουσγά, Κρισίλντα Οκολίστα, Μαρίνα Παγκάκη, Γεωργία Παυλοπούλου, Έλενα Σαΐδου, Λένα Σακαλάκ, Ρίκα Σακαλάκ, Βέρα Σακκά, Σύλβια Σουμελίδη, Μυρτώ Στρατάκου, Κατερίνα Τόμου και η Εύα Τσιακάλου.

Στην ίδια διοργάνωση θα μετάσχουν επίσης οι Αρτεμις Γαλανοπούλου, Αλεξάνδρα Γκουρνέλου, Ευανθία Ράλλιου, Παναγιώτης Κοντός, Διονύσης Μουρτζής του ΑΟ Αιγάλεω, η Χριστίνα Ράπτη του ΑΝΟ Αργυρούπολης, η Κλειώ Γερμανάκου του Νηρέα Χαλανδρίου, η Κωνσταντίνα Παπαηλία του Παλαιού Φαλήρου και η Θεοδώρα Γιαρένη της Ολυμπιάδας 73, η οποία εντυπωσίασε στο χειμερινό πρωτάθλημα της Λάρισας πριν από μερικές ημέρες και έδειξε ικανή να κυνηγήσει το όριο πρόκρισης τουλάχιστον για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ντέμπρετσεν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα