Ο Χρήστου είχε τη δική του... κερκίδα στο «Ελ. Βενιζέλος»

Newsroom
 Ο Χρήστου είχε τη δική του... κερκίδα στο «Ελ. Βενιζέλος»

bet365

Ο Απόστολος Χρήστου ήταν το κεντρικό πρόσωπο στην άφιξη της εθνικής ομάδας κολύμβησης στην Αθήνα από την Ντόχα και το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Ο Απόστολος Χρήστου είχε τη δική του... κερκίδα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», στην επιστροφή της εθνικής ομάδας κολύμβησης από την Ντόχα και το 21ο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου.

Ο Χρήστου ήταν το κεντρικό πρόσωπο στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου, με την οικογένειά του αλλά και φίλους του να βρίσκονται στο αεροδρόμιο να τον υποδεχθούν και να τον αποθεώσουν για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στα 100μ. ύπτιο, το πρώτο της καριέρας του στη διοργάνωση.

«Τα κατάφερα τελικά μετά από πολλά χρόνια προσπάθειας. Είχα φτάσει κοντά στην κατάκτηση μεταλλίου και στα δυο τελευταία παγκόσμια πρωταθλήματα, οπότε ήταν μια λύτρωση για μένα. Ήταν ο κύριος στόχος μου όλης της καριέρας» δήλωσε ο αθλητής του Παναγιώτη Βελέντζα στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ.

apostolos_christou

Και συμπλήρωσε: «Το χρυσό στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα παραμένει πολύ ψηλά καθώς είχα σημειώσει σπουδαίο πανελλήνιο ρεκόρ, μέσα σε μια πολύ ανταγωνιστική κούρσα. Τώρα δεν βρισκόμουν στην καλύτερή μου κατάσταση αλλά στον τελικό δεν παίζει ρόλο μόνο αυτό, αλλά πώς είναι η κατάσταση όλου του αγώνα.

Βρέθηκα σε μια πολύ καλή στιγμή και κατέκτησα το μετάλλιο που βεβαίως είναι πλέον μια πολύ μεγάλη στιγμή στη καριέρα μου.

«Το ευρωπαϊκό στο Βελιγράδι (10-23 Ιουνίου) δεν θα αποτελέσει στόχο, αλλά μια πολύ καλή ευκαιρία να δω τη κατάσταση που θα βρίσκομαι εκείνο το καιρό. Είναι κοντά στους Ολυμπιακούς Αγώνες και θα αποτελέσει πολύ καλό τεστ. Στο Παρίσι θέλω να είμαι στη καλύτερη δυνατή κατάσταση».


@Photo credits: INTIME, Κώστας Καρατζάς
 

Τελευταία Νέα