Mε σπουδαία ονόματα το «Ακρόπολις 2024» στο ΟΑΚΑ

Newsroom
O Απόστολος Χρήστου

bet365

Πολλά σπουδαία ονόματα θα βρεθούν για τρεις ημέρες στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ για το «Ακρόπολις 2024».

Η αφρόκρεμα της ελληνικής κολύμβησης, καθώς και σπουδαία ονόματα από το εξωτερικό θα πάρουν μέρος στο στο διεθνές μίτινγκ «Acropolis Swim Open 2024», που αρχίζει την Παρασκευή (26/4) και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (28/4) στο κλειστό κολυμβητήριο των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Μετά τον αγώνα του παγκοσμίου κυπέλλου τον περασμένο Οκτώβριο, το κλειστό κολυμβητήριο φιλοξενεί μια ακόμα σπουδαία διοργάνωση, που αποτελεί και μία ευκαιρία επίτευξης ορίων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ παράλληλα είναι ο τελευταίος αγώνας πρόκρισης για τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ανδρών/γυναικών και εφήβων/νεανίδων.

Περισσότεροι από 130 ξένοι κολυμβητές/τριες, από 20 χώρες, έχουν δηλώσει συμμετοχή στο «Ακρόπολις 2024». Η Καναδή Ολυμπιονίκης του υπτίου Κάιλι Μάσε, η Ολλανδή πρωταθλήτρια κόσμου στην Ντόχα Κίρα Τουσάιντ και ο Τούρκος Εμρέ Σακτσί, κάτοχος του ρεκόρ κόσμου στα 50μ. πρόσθιο, θα αγωνιστούν στο ΟΑΚΑ.

Οπως και ο Τόμας Τσεκόν, ο Ιταλός πρωταθλητής κόσμου και κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στα 100μ. ύπτιο, που θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει για άλλη μια φορά τον Απόστολο Χρήστου.

Από ελληνικής πλευράς στο «Ακρόπολις 2024» αναμένεται να δώσουν επίσης οι: Κριστιάν Γκολομέεβ, Ανδρέας Βαζαίος, Άννα Ντουντουνάκη, Νόρα Δράκου, Δημήτρης Μάρκος, Στέργιος Μπίλας, Απόστολος Παπαστάμος, Γιώργος Ασπουγαλής, Απόστολος Σίσκος, Κωνσταντίνος Εγγλεζάκης, Κωνσταντίνος Στάμου, Άλκης Κυνηγάκης.

Οι αγώνες και τις τρεις ημέρες έχουν ώρα έναρξης στις 09:30. Οι απογευματινοί τελικοί στις 26 και 27/4 θα αρχίσουν στις 18:00 και την Κυριακή 28/4 στις 17:00.


@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα