Ντούσκος: «Η τέταρτη θέση είναι δύσκολη, στο Παρίσι πιο έτοιμος από ποτέ»

stefanos_ntouskos

bet365

Έναν σύντομο απολογισμό έκανε ο Στέφανος Ντούσκος για την Ολυμπιακή πρόκριση που πήρε και την τέταρτη θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνική δικτύωσης, ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο στην κωπηλασία, Στέφανος Ντούσκος, έκανε έναν σύντομο απολογισμό για όσα κατάφερε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας που ολοκληρώθηκε στο Βελιγράδι.

Ο 25χρονος πρωταθλητής πήρε την Ολυμπιακή πρόκριση, κατά τη διάρκεια αυτού του πρωταθλήματος, και βρέθηκε σε έναν ακόμη μεγάλο τελικό όπου όμως δεν μπόρεσε να βρεθεί στην τριάδα του βάθρου, χάνοντας το χάλκινο μετάλλιο για μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου.

Ο ίδιος, ευχαρίστησε πρώτα τον Θεό που τον βοήθησε να πάρει το πολυπόθητο Ολυμπμιακό εισιτήριο ενώ έπειτα εξήγησε πως η τέταρτη θέση είναι δύσκολη και έκλεισε την ανακοίνωσή του με μία αναφορά στις δυσκολίες που περνάει η χώρα μας:

«Ευχαριστώ τον Θεό που με βοήθησε να προκρίθω στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού.

Η τέταρτη θέση είναι μια δύσκολη θέση, το χάλκινο μετάλλιο απείχε μόνο 0.23 κλάσματα του δευτερολέπτου μέσα σε μια πολύ δύσκολη κούρσα παρ' όλα αυτά είμαι εξίσου χαρούμενος για τον αγώνα που έκανα αλλά και την προκριση που κατάφερα να διεκδικήσω.

Το Παρίσι ειναι κοντά και θα είμαι πιο έτοιμος από ποτέ! Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την υποστήριξη και τα θετικά σας μηνύματα.

Δυστυχώς όμως η χώρα μας περνάει δύσκολες ώρες θα ήθελα να δώσω κουράγιο και δύναμη στις οικογένειες που επλήγησαν από τις καταστροφές και θρηνούν δικούς τους ανθρώπους».

@Photo credits: World Rowing
 

Τελευταία Νέα