Κωπηλασία: Με πέντε πληρώματα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα η Ελλάδα

ευρωπαικο κωπηλασιας

bet365

Με πέντε πληρώματα και στόχο τη διάκριση ταξίδεψε η Εθνική ομάδα κωπηλασίας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ζέγκεντ.

Για το Ζέγκεντ της Ουγγαρίας αναχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας (22/4) η Εθνική ομάδα κωπηλασίας προκειμένου να πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών που θα διεξαχθεί από την Πέμπτη 25 έως και την Κυριακή 28 Απριλίου.

Συνολικά 9 αθλητές κι αθλήτριες που στελεχώνουν πέντε πληρώματα αποτελούν την ελληνική ομάδα οι οποίοι θα επιδιώξουν να κάνουν μια εμφάνιση ανάλογη με την περσινή στο Μπλεντ της Σλοβενίας όταν η Ελλάδα πανηγύρισε τρία ασημένια κι ένα χάλκινο μετάλλιο. Παράλληλα, αυτή η διοργάνωση θα αποτελέσει ένα πολύ καλό τεστ εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού για τον χρυσό Ολυμπιονίκη Στέφανο Ντούσκο και το ελπιδοφόρο δίδυμο των Ευαγγελίας Αναστασιάδου και Χριστίνας Μπούρμπου, οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του κόσμου.

Την Ελληνική ομάδα αποτελούν οι: Στέφανος Ντούσκος (σκιφ), Γιάννης Καλανδαρίδης-Νίκος Χωλόπουλος (διπλό σκιφ), Ζήσης Μπουκουβάλας-Θανάσης Παλαιοπάνος (δίκωπος άνευ), Ευαγγελία Αναστασιάδου- Χριστίνα Μπούρμπου (δίκωπος άνευ) και Ζωή Φίτσιου-Μιλένα Κοντού (διπλό σκιφ ελ βαρών).

Τους αθλητές συνοδεύουν ο τεχνικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας Τζιάνι Ποστιλιόνε , ο ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Πέτρου , ο γιατρός της Ομοσπονδίας Δρ. Γιάννης Χριστογιάννης, ο φυσικοθεραπευτής Ανδρέας Καλογερόπουλος ενώ αρχηγός της αποστολής είναι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιάννης Βράμπας.

@Photo credits: ΕΚΟΦΝΣ
 

Τελευταία Νέα