Στα ημιτελικά οι Χωλόπουλος, Καλανδαρίδης στο ευρωπαϊκό , το πρόγραμμα του Σαββάτου στο Ζέγκεντ

Newsroom
Στον ημιτελικό οι Χωλόπουλος, Καλανδαρίδης στο ευρωπαϊκό

bet365

Oι Νίκος Χωλόπουλος και Γιάννης Καλανδαρίδης προκρίθηκαν στα ημιτελικά του διπλού ανδρών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ζέγκεντ. Θα αγωνιστούν το Σάββατο, όπως και ο Στέφανος Ντούσκος στα ημιτελικά στο σκιφ, ενώ οι Ζωή Φίτσιου και Μιλένα Κοντού πάνε για μετάλλιο στο διπλό σκιφ ελ βαρών.

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησαν το πρωί της Παρασκευής (26/4) οι Νίκος Χωλόπουλος και Γιάννης Καλανδαρίδης, κατακτώντας την 1η θέση στον επαναληπτικό του διπλού ανδρών και την πρόκριση στον ημιτελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ανδρών - γυναικών στο Ζέγκεντ της Ουγγαρίας.

Το νέο πλήρωμα που έχει μόλις μια διεθνή κούρσα στο ενεργητικό του, στη ρεγκάτα του Πιεντιλούκο τον περασμένο Μάρτιο όπου κατέλαβε τη 3η θέση, τερμάτισε πρώτο στον επαναληπτικό σε χρόνο 6:40.73 και άφησε πίσω του με σημαντική διαφορά τα πληρώματα από τη Γαλλία και την Ολλανδία.

Στον επαναληπτικό της δικώπου των ανδρών οι Ζήσης Μπουκουβάλας και Θανάσης Παλαιοπάνος πήραν την 5η θέση με 7:17.18 και θα αγωνιστούν στον Τελικό Γ ‘ του Ευρωπαϊκού.

Το Σάββατο (27/4) ο ημιτελικός του διπλού με τους Χωλόπουλο-Καλανδαρίδη έχει προγραμματιστεί για τις 12:38 , ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει ο ημιτελικός του Στέφανου Ντούσκου στο σκιφ (12:44), που θα αγωνιστεί δίπλα δίπλα με τον Γερμανό αντίπαλό του Όλιβερ Ζίντλερ.

Το πρώτο ραντεβού μεταλλίου για την Ελλάδα είναι προγραμματισμένο για τις 15:55 με την Ζωή Φίτσιου και τη Μιλένα Κοντού να αγωνίζονται για ένα μετάλλιο στο τελικό του διπλού σκιφ ελ. βαρών γυναικών, έτσι ώστε να ανέβουν όπως και πέρυσι στο βάθρο της ίδιας διοργάνωσης όταν στο Μπλεντ είχαν κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο.

Οι αυριανοί τελικοί θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ Sports 3, από τις 15:50.

 

Τελευταία Νέα