Διακοπή λόγω καρεκλιάς!

Διακοπή λόγω καρεκλιάς!

Gazzetta team
Διακοπή λόγω καρεκλιάς!

bet365

Μόλις 15' κράτησε η αναμέτρηση του Εθνικού Αστέρα με τον ΠΑΟΚ λόγω... καθίσματος που δέχθηκε ο βοηθός Γουργιώτης από την εξέδρα που κάθονταν οι οπαδοί των γηπεδούχων!

Το παιχνίδι στην Καισαριανή τελείωσε άδοξα, καθώς οι παίκτες των δύο ομάδων έπαιξαν μόλις για 15'. Σε εκείνο το σημείο ένα αντικείμενο... εκτοξεύθηκε από την εξέδρα, που βρίσκονταν οι οπαδοί των γηπεδούχων.

Ένα κάθισμα βρήκε τον επόπτη Γουργιώτη στην πλάτη και ο διαιτητής της αναμέτρησης, Μιχάλης Βοσκάκης, αποφάσισε την οριστική διακοπή του αγώνα! Πλέον, μένει να δούμε τι μέλει γενέσθαι, καθώς η υπόθεση θα πάει στον Αθλητικό Δικαστή και αν κριθεί ότι διεκόπη με υπαιτιότητα των γηπεδούχων (το πιθανότερο σενάριο), τότε το παιχνίδι θα κατοχυρωθεί στον ΠΑΟΚ.

Aμέσως ο βοηθός διαιτητής Γουργιώτης εξετάστηκε από τον γιατρό του αγώνα ο οποίος διαπίστωσε θλαστικό τραύμα 10 έως 12 εκατοστών. Στην διάγνωση τόνισε πως δεν μπορούσε να κινήσει το χέρι του και τον προέτρεψε να πάει νοσοκομείο για ακτινογραφία!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα