Ευκαιρία για ξέσπασμα

Οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν στο «Γ. Καραϊσκάκης» για ένα θεωρητικά εύκολο ματς και καλούνται να συνδυάσουν αποτέλεσμα και θέαμα. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε παραμένει πιστός στο 4-2-3-1, αλλά αναμένεται να κάνει αλλαγές και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες.
Κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο Δασκαλάκης ο οποίος θα έχει μπροστά του, τους Παπαδόπουλο, Παπάζογλου, τον Μοντεστό δεξιά και τον Μαρκάνο αριστερά. Στη μεσαία γραμμή επιστρέφει ο Ιμπαγάσα και θα είναι παρτενέρ του Μακούν. Πιο μπροστά τους θα ξεκινήσει ο Φουστέρ, δεξιά ο Χαβίτο, αριστερά ο Μιραλάς και στην κορυφή της επίθεσης ο Πάντελιτς.
Την αποστολή του Ολυμπιακού συμπληρώνουν οι Μέγερι, Ποτουρίδης, Βαλεριάνος, Φετφατζίδης, Γέστε, Μόνχε και Αμπντούν. Εκτός έμειναν οι Τοροσίδης, Χολέμπας, Μανιάτης, Μέλμπεργκ, Τζιμπούρ, Ορμπάιθ, Φέισα, Κοστάντσο.
Από την άλλη πλευρά ο Θρασύβουλος του Λύσανδρου Γεωργαμλή θα ξεκινήσει με τους Κασμερίδη, Κακαρα, Σύρο, Βασιλείου, Ζουμπουλάκη, Σκόνδρα, Καλαμιώτη, Νικολάου, Ψιάνο, Καρρά και Βλάχο. Στον πάγκο θα κάθονται οι Μητσέας, Κοντιζάς, Μουκίδης, Παναγιωτάκος, Μπάτσι, Γεωργιάδης, Ροκάστλ, Παγώνης, Σταμποζλίεφ και Ντακόλ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.