Εκτός ο Νόουλς με Παναθηναϊκό

Με μια σημαντική απουσία θα παραταχθεί στον ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδος ο ΚΑΟΔ, καθώς ο Πρέστον Νόουλς δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.
Ο Αμερικανός γκαρντ ταλαιπωρείται από τράβηγμα και γι’ αυτό ο Γιώργος Καλαφατάκης αποφάσισε να τον προφυλάξει, προκειμένου να μην υποστεί κάποια υποτροπή που θα του στερήσει την συμμετοχή στα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν. Οι παίκτες του ΚΑΟΔ μετά την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο (22/12) θα πάρουν άδεια και θα επιστρέψουν σε μια εβδομάδα για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους ενόψει της συνέχειας της Α1.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.