
Σιαμαντούρα: «Η διαιτησία ήταν απαράδεκτη»

«Πρώτα απ’ όλα να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν ξεκινήσαμε τη σεζόν για να πάρουμε ούτε Κύπελλο, ούτε πρωτάθλημα. Αυτό προέκυψε στην πορεία. Έχουμε ξαναπεί, αυτό που κάνουμε είναι ότι δουλεύουμε σε βάθος χρόνου ώστε την επόμενη πενταετία ο Παναθηναϊκός να βρίσκεται ψηλά και να κάνει πρωταθλητισμό. Όσον αφορά την Ντελβα αγωνίστηκε με ένεση αφού τραυματίστηκε την περασμένη εβδομάδα. Τώρα, η διαιτησία ήταν απαράδεκτη. Ο Πρωτέας έπαιξε πολύ καλά και συγχαρητήρια. Σε καμία περίπτωση δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο. Τα παιδιά και το έχω ξαναπεί στις δηλώσεις, πρέπει να ξεπεράσουν και να ξεπεράσουμε μαζί την αντικειμενική απειρία των αθλητριών μας. Τότε θα πάμε μπροστά. Εκτός από την Τούλα, οι άλλες όλες είναι μικρές σε ηλικία αθλήτριες» τόνισε η κόουτς του Παναθηναϊκού.
Από τη μεριά της η Τούλα Καλέντζου υποστήριξε πως «δεν υπάρχουν εκπλήξεις στο Φάιναλ 4 και αυτό το πιστεύω ακράδαντα. Δεν ήμασταν καλές στο ματς. Δεν υποτιμήσαμε σε καμία περίπτωση τον αντίπαλο, είχαμε προετοιμαστεί πολύ, ασχοληθήκαμε με τον αντίπαλο όπως θα ασχολούμασταν με κάθε αντίπαλο. Δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα. Η Ντέλβα είχε πρόβλημα και αγωνίστηκε με ένεση, έκανε τεράστια προσπάθεια. Για κάποια πράγματα όμως θλίβομαι πραγματικά. Σίγουρα υπάρχει πικρία αλλά ας μην ξεχνάμε ότι αυτή η ομάδα πέρυσι πήγε να σωθεί, υπήρχε πίεση λόγω του ονόματος ενώ το ρόστερ της ομάδας που αποτελείται από νεαρές αθλήτριες, οι οποίες δεν είχαν την εμπειρία να ανταπεξέλθουν σε τέτοια πίεση. Ίσως είναι και ένα μάθημα για όλους μας μικρούς μεγάλους. Χάθηκε ένας στόχος. Συνεχίζουμε. Θα συγκεντρωθούμε, θα ανασυνταχθούμε και θα μπούμε στα πλέι οφ. Το Κύπελλο είναι ένα θεσμός που κρύβει εκπλήξεις. Συγχαρητήρια στις δυο ομάδες που πέρασαν στον τελικό».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.