Σάββας: «Σημασία έχει ότι περάσαμε»

Σάββας: «Σημασία έχει ότι περάσαμε»

Δημήτρης Τομαράς
Σάββας: «Σημασία έχει ότι περάσαμε»

bet365

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, δήλωσε πως αυτό που μετράει πάνω απ' όλα για την ομάδα του είναι ότι πέρασε στον τελικό. Τι δήλωσε ο Ρόι Κάρολ.

Σάββας Θεοδωρίδης: «Ήρθαμε με μοναδικό στόχο να προκριθούμε. Η ομάδα είναι κουρασμένη και τώρα θα ξεκουραστεί μέχρι να διεκδικήσουμε και την κατάκτηση του Κυπέλλου μετά από το πρωτάθλημα. Πετύχαμε τον στόχο μας. Οι παίκτες έδωσαν αυτό που έπρεπε και σε παιχνίδια σκοπιμότητας δεν μετρά αν έπαιξες ωραία μπάλα, αλλά αν πέτυχες το σκοπό σου. Συγχαίρω τα παιδιά και τον προπονητή».

Ρόι Κάρολ: «Σήμερα παίξαμε πολύ καλή άμυνα. Αυτό είναι αποτέλεσμα συνεργασίας όλης της ομάδας. Ο ΟΦΗ ήταν πολύ δύσκολος αντίπαλος αλλά δεν είχε ξεκάθαρη ευκαιρία για να πετύχει κάποιο γκολ και αυτό είναι το στοιχείο που μας έδωσε την πρόκριση.

Ήταν πολύ ευχάριστο για μένα που επέστρεψα στο Γεντί Κουλέ και είχα την ευκαιρία να ξαναδώ τους φίλους μου και τον κόσμο του ΟΦΗ που δημιούργησε εκπληκτική ατμόσφαιρα στο παιχνίδι. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα στην μεταγραφική περίοδο του Γενάρη.

Όταν ήρθα στον Ολυμπιακό δεν πρόλαβα να τους χαιρετήσω . Θέλω να τους ευχαριστήσω για τον τρόπο που μου συμπεριφέρθηκαν όσο καιρό ήμουν στον ΟΦΗ.

Από εκεί και πέρα είναι πολύ καλό πράγμα να διατηρείς την εστία σου ανέπαφη. Αυτό δεν οφείλεται μόνο σε μένα αλλά σε όλη την ομάδα και σε όσους παίζουν και σε όσους βρίσκονται στον πάγκο. Έχουμε δουλέψει πολύ πάνω σε αυτό το κομμάτι και τα αποτελέσματα της ομαδικής δουλειάς φάνηκαν».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα