Εθνική Ελλάδος γεια σου!

Λόλα, η Κουτσομπόλα
Εθνική Ελλάδος γεια σου!

bet365

Πρωινή, πρωινή σήμερα η Λόλα, μη τυχόν σας έλειψε και έχετε πρόβλημα. Θυμάσαι φιλενάδα μου το μύθο σου Αισώπου με τον βοσκό και τον λύκο?? Χαχαχα!!! Μη μου πεις??? Ο συνταξιούχος σου ήταν; Χαχα, πλακατζής ήταν στα νιάτα του φαίνεται.

Δεν είναι, όμως, αυτό το θέμα μου. Έτσι κάπως την πάτησε η Λόλα χθες. Σου λέει μια φορά απεργία και δεν κάνουμε. Δυο φορές απεργία και την κόβουμε στη μέση, τρεις και εγώ θα δουλέψω μόνη μου!!! Περίπου…

Είπαμε: Είμαι τρελή, αλλά όχι σαν τη μπουμπού και τη μπουμπού που έχουν κάνει κράτηση έναν ολόκληρο όροφο του Δαφνιού! Απλά, η Λόλα προτίμησε να βρίσκεται σε ετοιμότητα τούτη τη φορά και να μην τριγυρίζει από ‘δω και από ‘κει ψάχνοντας τον Λαζαράκο και αγνοώντας τη δουλειά. Είδα ότι μαζεύτηκε όλη η παρέα πάλι και λυπάμαι για την καθυστέρηση, όμως καλύτερα να τα πούμε σήμερα. Πιθανότατα κάπου κολλημένοι θα είστε, αφού τίποτα δεν λειτουργεί, οπότε η Λόλα θα σας γεμίσει το χρόνο. Μόνο που θα σε μαλώσω φιλενάδα γιατί δεν έχεις δασκαλέψει σωστά τον warn the fans!! Εδώ μόνο κακίες λέμε και κάθε κακία είναι αποδεκτή! Αρκεί να έχει ωραίο περιτύλιγμα και μην είναι προσβλητική.

Ωραία τα είπαμε για Πέμπτη και θα τα πούμε και καλύτερα την Παρασκευή, όμως πολυλόγησε η Λόλα και ξέχασε το βασικό. Είχαμε περιοδικά βρε χθες! Και ήταν από τις παλαιές καλές στιγμές που το ένα θέμα διαδεχόταν το άλλο. Κυρίως φωτογραφικά!

Διεθνής… Γλυφάδα!

Μιας και είναι στην επικαιρότητα, θα το πάμε γαλανόλευκα σήμερα! Είδες φιλενάδα μου τι ωραία που παίξαμε στην Μπρατισλάβα?? Ελπίζω να το έβλεπες live γιατί κι εκείνος ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος είχε πολλά να σου διηγηθεί. Εγώ βγήκα πιο σοφή από την περιγραφή, ελπίζω το ίδιο κι εσύ. Μέχρι και τι είχε γίνει το ’72 στο ίδιο γήπεδο θυμήθηκε ο άνθρωπος!!! Τέτοιες αναμνήσεις ούτε ο συνταξιούχος σου! Αλήθεια, του έδειξες τον τρελό που πήδηξε?? Ή φοβήθηκες μη νομίσει ότι είναι ο Άρμστρονγκ που γυρίζει απ’ το φεγγάρι??? Χαχαχαχαχαχαχα! Πάρα πολύ καλό, φτου μου. Σκουπίστηκα και συνεχίζω…

Στα αγαπημένα μας περιοδικά, λοιπόν, επικρατεί γαλανόλευκο χρώμα. Στο «Ciao», το οποίο πάντα ξεχωρίζει και γεμίζει τις στιγμές μας, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος με την Ξανθή στη Γλυδάδα. Οι δυο τους είναι έξι χρόνια μαζί και φημολογείται ότι σύντομα θα το επισημοποιήσουν. Πρόκειται για ένα αγαπημένο ζευγάρι, που παρά την απόσταση έχει κατορθώσει να μείνει μαζί, αφού η Ξανθή έκανε μεταπτυχιακό για ένα διάστημα στο Μιλάνο και ήταν κοντά στον διεθνή αμυντικό. Η σχέση τους κρατάει από πριν την καταξίωση του Σωκράτη και μπράβο του που δεν έχει αλλάξει ρότα και χαρακτήρα, όπως το παθαίνουν πολλοί της ηλικίας του. Τώρα, βέβαια, έχουν ένα μικρό θεματάκι απόστασης, αλλά βρίσκουν τρόπο να το μπαλώνουν. Σαν τη μπουμπού και τη μπουμπού που ανταλλάσουν συνταγές παστίτσιου του λαχανικού. Γιατί είναι και fit τα κορίτσια!

Στα υπόλοιπα περιοδικά, ξέρεις εκείνα τα ταπεινά «OK» και «Hello» που μπορεί να έχουν τα θέματα, αλλά όχι την προσωπικότητα του μεγάλου «Ciao», βρίσκουμε τον Γιάννη Μανιάτη και τον Αλέξανδρο Τζιόλη. Κι όταν μιλάμε για ποδοσφαιριστές της Εθνικής φιλενάδα, σε δύο μέρη μπορεί να τους βρεις. Άντε, τρία. Άγιος Κοσμάς, Καραϊσκάκη ή Γλυφάδα!! Αμφότεροι, λοιπόν, πήγαν για καφέ στο γνωστό στέκι στην οδό Ζησιμοπούλου που αν ήταν Ζησιμοπουλού θα πήγαιναν και η μπουμπού με τη μπουμπού!! Καλά, σήμερα είμαι εκπληκτική. Τι κρίμα, δηλαδή, που έχουμε απεργία και θα με διαβάσετε αύριο!!

Κλείνοντας και για να σας αφήσω στην ησυχία σας, θα σας πω μια είδηση. Όχι που θα έμενε κρυφό και τζάμπα είχα χαρεί. Η βάφτιση του μικρού Κωνσταντίνου του κυρίου και της κυρίας Βασιλόπουλου θα γίνει την Κυριακή στις 28 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στου Ψυρρή. Τώρα, πώς βρέθηκαν εκεί, ένας Θεός το ξέρει. Κι ένας παππάς μάλλον, εκείνος που θα κάνει τη βάφτιση. Φιλενάδα μου δεν χρειάζεται καν να σε ρωτήσω που βαφτίστηκε ο συνταξιούχος σου, νομίζω είναι αυτονόητο!!!! Στον Ιορδάνη, ε??? Χαχαχαχαχα! Σας είχε προειδοποιήσει η Λόλα, δεν φταίει! Σας παραθέτω στο φωτορεπορτάζ και λίγο Νίκο Οικονόμου με Όλγα Λαφαζάνη και φεύγω. Ταλέρ ατού που θα έλεγε και κάποτε η μπουμπού στη μπουμπού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα