Με... άρωμα από ΝΒΑ η Κίνα στο Λονδίνο

Γιάννης Ράμμας
Με... άρωμα από ΝΒΑ η Κίνα στο Λονδίνο

bet365

Η Κίνα προετοιμάζεται για την 8η συνεχόμενη και συνολικά συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες κι ο Γιανλιάν Γι (Μάβερικς 2011-12) κι ακόμη δύο πρώην ΝΒΑers κάνουν τη διαφορά στην τελική 12άδα.

Γιου Σαν (Λέικερες 2008-09) και Ζίζι Γουάνγκ (Μάβερικς 2001-02, Κλίπερς 2002-03 και Χιτ (2003-05) πλαισιώνουν τον 25χρονο σέντερ, που αναμένεται να έχει ηγετικό ρόλο στην προσπάθεια της ομάδος στο Λονδίνο.

Επίσης στην αποστολή βρίσκονται οι Ζινχούι, Γουέι, Λι, Σιπένγκ, Φανγκγιού, Ζαοσού, Πενγκ, Γιανγκουά και Αϊλούν, όλοι προερχόμενοι απ' το εγχώριο πρωτάθλημα (CBA).

H ομάδα του Μπομπ Ντάνγουολντ παίρνει μέρος στον β' όμιλο μαζί με Ισπανία, Βραζιλία, Αυστραλία, Ρωσία και Μεγάλη Βρετανία.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα