Βιτάλι Κλίτσκο: Παραδέχθηκε ότι σκότωσε έξι Ρώσους στρατιώτες υπερασπιζόμενος την Ουκρανία (vid)

Κώστας Τόπας
Βιτάλι Κλίτσκο: Παραδέχθηκε ότι σκότωσε έξι Ρώσους στρατιώτες υπερασπιζόμενος την Ουκρανία (vid)

bet365

Ο Βιτάλι Κλίτσκο σε συνέντευξή του παραδέχθηκε ότι αναγκάστηκε να σκοτώσει μερικούς Ρώσους στρατιώτες, υπερασπιζόμενος την πατρίδα του.

Ο Βιτάλι Κλίτσκο είναι δήμαρχος του Κιέβου από το 2014 και πρόσφατα κατετάγη στον ουκρανικό στρατό για να υπερασπιστεί την Ουκρανία. Με τον αδερφό του, Βλαντιμίρ είναι ενωμένος σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η πατρίδα τους και εκμεταλλεύονται τη δημοτικότητά τους για να κάνουν προσπάθειες και να ζητήσουν βοήθεια από όλο τον κόσμο.

Ο θρύλος του επαγγελματικού μποξ, Βιτάλι Κλίτσκο σε συνέντευξή του στο Sky News, αναφέρθηκε στον πόλεμο με την Ρωσία και παραδέχθηκε ότι ήδη έχει σκοτώσει Ρώσους στρατιώτες, υπερασπιζόμενος την πατρίδα του.

«Σκοτώσαμε μερικούς ανθρώπους, νομίζω πως ήταν έξι άτομα χθες το βράδυ», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Βιτάλι πρόσθεσε ότι ο ουκρανικός λαός θα πολεμήσει για όσο καιρό χρειάζεται για να προστατεύσει την πατρίδα του, ενώ έδωσε εντολή στους Ρώσους να «πίσω στα σπίτια τους».

Τα αδέρφια Κλίτσκο, όπως φημολογείται είναι την «μαύρη λίστα» του Πούτιν, ο οποίος θέλει ορισμένους Ουκρανούς νεκρούς...

«Καλώ όλους τους διεθνείς εταίρους να παρακολουθήσουν αυτήν την τραγωδία που συμβαίνει σήμερα στην Ουκρανία και αυτόν τον παράλογο πόλεμο που δεν πρόκειται να έχει νικητές ή ηττημένους. Θέλω απλώς να σας πω ότι πρέπει να μείνουμε ενωμένοι ενάντια σε αυτήν την επιθετικότητα, αυτήν τη ρωσική επιθετικότητα.

Μην το αφήσετε να συνεχίσει να συμβαίνει στην Ουκρανία, μην το αφήσετε να συμβεί στην Ευρώπη και τελικά στον κόσμο. Ενωμένοι είμαστε δυνατοί. Υποστηρίξτε την Ουκρανία, σας ευχαριστώ», ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Sky News».

 

Τελευταία Νέα