ΜακΓκρέγκορ: Η τεράστια αλλαγή στο σώμα του τα τελευταία επτά χρόνια

ΜακΓκρέγκορ: Η τεράστια αλλαγή στο σώμα του τα τελευταία επτά χρόνια

bet365

Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ ετοιμάζεται να επιστρέψει στα κλουβιά και φροντίζει να είναι πιο έτοιμος από ποτέ γι' αυτήν τη στιγμή μετά τον τραυματισμό στο πόδι του!

Χωρίς καμία αμφιβολία ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ είναι ένα τεράστιο όνομα για τον κόσμο των μαχητικών αθλημάτων και δη του ΜΜΑ.

Ο ίδιος σχεδιάζει την επιστροφή του στο UFC κι αυτήν τη φορά δεν θέλει να φύγει ηττημένος από το κλουβί!

Από τον περασμένο Ιούλιο που έσπασε την κνήμη του ενάντια στον Dustin Poirier για το UFC 264, ο Ιρλανίς έχει σημειώσει μια απίστευτη μεταμόρφωση στο σώμα του. Από το 2015 και το 2017 όπου ήταν στην κατηγορία φτερού πλέον έχει ανέβει κατηγορία.

Ο ΜακΓκρέγκορ επιθυμεί να επιστρέψει στο Οκτάγωνο μόλις αναρρώσει από τον τραυματισμό του, παίζοντας πλέον στην στη μεσαία κατηγορία με τον πρωταθλητή Καμάρου Ουσμάν, να είναι στους βασικούς υποψήφιους.

Χαρακτηριστικό, δε, είναι ότι ο ίδιος ανέβασε πρόσφατα μια φωτογραφία με τον ίδιο να απεικονίζεται σε τρεις διαφορετικές φωτογραφίες το 2015, το 2017 και το 2022.Στην τελευταία πόζα είναι εμφανής η διαφορά στο σωματικό βάρος που έχει πάρει.

Το 2015 ζύγιζε 65.7 κιλά, το 2017 ανέβηκε στα 70 κιλά και από τότε μέχρι σήμερα είναι στα 86 κιλά. Δηλαδή, αυτήν την επταετία έχει πάρει σχεδόν 20 κιλά!

Ετσι, ο ΜακΓκρέγκορ, στην επιστροφή του στη δράση θα αναζητήσει και την επιστροφή του στις νίκες. Μετά τις δύο ήττες από τον Poirier, η τελευταία φορά που δεν βγήκε από το κλουβί με σκυμμένο το κεφάλι ήταν τον Ιανουάριο του 2018 όταν και νίκησε τον Cerone στη Νεβάδα.

 

Τελευταία Νέα