Λιναρδάτου: Η Μπάουμγκαρντνερ πήρε ρεβάνς πέντε χρόνια μετά (vid)

Μέδουσα

bet365

Με ομόφωνη απόφαση (99-91, 98-92 και 98-92) η Αλίσια Μπάουμγκαρντνερ κατάφερε να επικρατήσει της Χριστίνας Λιναρδάτου παίρνοντας τη ρεβάνς πέντε χρόνια μετά! Αποθέωση της «Μέδουσα» η Αμερικανίδα που διατηρεί στη μέση της τις ζώνες WBC, IBF, WBO, WBA, IBO.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια, πέντε χρόνια μετά, κατάφερε να πάρει ρεβάνς από την Χριστίνα Λιναρδάτου στο Ντιτρόιτ. Η Αλίσια Μπάουμγκαρντνερ είχε μόλις μία ήττα στην καριέρα του. Κι αυτή ήταν από την Χριστίνα, η οποία ύστερα από μια μακρά διάρκεια αποχής λόγω της εγκυμοσύνης επέστρεψε έτοιμη για να κατακτήσει την κορυφή.

Ωστόσο, η Μπάουμγκαρντνερ κατάφερε να επικρατήσει και να πάρει τη ρεβάνς της με την «Μέδουσα» να γνωρίζει τη μόλις τρίτη ήττα στην επαγγελματική της καριέρα.

«Χριστίνα είσαι πολεμίστρια! Μητέρα»

Μετά το ματς, η Αλίσια Μπάουμγκαρντνερ έγραψε στο λογαριασμό της στο twitter:

«Σ' ευχαριστώ Χριστίνα γι' αυτήν τη μάχη! Είσαι πολεμίστρια. Μητέρα! Είμαι χαρούμενη που μοιράστηκα το ρινγκ μαζί σου πέντε χρόνια μετά. Ευχαριστώ πρωταθλήτρια», με την Χριστίνα Λιναρδάτου να απαντάει:

«Είμαι χαρούμενη που μοιράστηκα το ρινγκ μαζί σου, ήταν μια απίστευτηξ μάχη που πραγματικά απόλαυσα. Επέστρεψες πιο δυνατή και καλύτερη. Ευχαριστώ».

 

Τελευταία Νέα