Τσιμάεφ: «Θύμα» του και ο Ουσμάν, ο Μαχάτσεφ τελείωσε τον Βολκανόφσκι στον πρώτο γύρο (vids)

Τσιμάεβ

bet365

Το UFC 294 βρήκε τον Τσιμάεφ να διευρύνει το αήττητο σερί του σε 13-0 επί του έμπειρου Καμαρού Ουσμάν, ενώ ο Μαχάτσεφ ήταν σαρωτικός... τελειώνοντας τον Βολκανόφσκι από τον πρώτο κιόλας γύρο.

Το UFC 294, το οποίο φιλοξενήθηκε στην Etihad Arena του Αμπου Ντάμπι, είχε στην κάρτα του δύο σούπερ μάχες!

Ο Χαμζάτ Τσιμάεφ, επέστρεψε στα κλουβιά ύστερα από σχεδόν έναν χρόνο για να συνεχίσει την αήττητη πορεία του (ρεκόρ 13-0), από τη στιγμή που ο Καμαρού Ουσμάν το πάλεψε αλλά δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον 29χρονo. Η νίκη δόθηκε από τους κριτές στον Τσετσένο με majority decision, δηλαδή με πλειοψηφική απόφαση (29-27, 29-27, 28-28).

Ετσι ο Τσιμάεφ, ο οποίος προετοιμάστηκε γι' αυτήν την αναμέτρηση, μετά τον τραυματισμό του Πάουλο Κόστα, μαζί μ' άλλους Τσετσένους μαχητές στα Αραβικά Εμιράτα, ήταν συνεπής στο μεγαλύτερο - ως τώρα - ραντεβού της καριέρας του, με τον 38χρονο Νιγηριανό να έχει πλέον τέσσερις ήττες και 20 νίκες. Αν υπάρχει δικαιολογία για τον Ουσμάν, μάλλον το γεγονός ότι είχε δύο εβδομάδες να προετοιμαστεί τού κόστισε. Ωστόσο, το γεγονός ότι έχει να πανηγυρίσει από τον Απρίλιο τις 6 Νοεμβρίου του 2021, δείχνει ότι η καριέρα του βρίσκεται σε πτωτική πορεία.

Σαρωτικός ο Μαχάτσεφ επί του Βολκανόφσκι

Στο main event της βραδιάς, ο Ισλάμ Μαχάτσεφ ήταν εντυπωσιακός και... ισοπεδωτικός απέναντι στον Αλεξάντερ Βολκανόφσκι.

Ο 31χρονος Νταγκεστανός, εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο αντίπαλός του δεν ήταν τόσο προετοιμασμένος, καθώς δέχτηκε πρόσκληση για να αγωνιστεί πριν από περίπου 10 μέρες.

Ετσι, με μια κλωτσιά στο κεφάλι στον πρώτο γύρο τον έριξε κάτω και... αυτό ήταν. Η εξέλιξη ήταν να πέσει από πάνω του και με γροθιές να τελειώσει τον αγώνα πολύ νωρίς.

Αυτή ήταν η 13η σερί νίκη για τον Ισλάμ και 25η γενικά στην καριέρα του, παίρνοντας και την ρεβάνς από τον Βολκανόφσκι μετά τη μεταξύ τους αναμέτρηση στην Πέρθη της Αυστραλίας τον Φεβρουάριο του 2023. Ο 35χρονος Αυστραλός από την Νέα Νότια Ουαλία, πλέον, έχει ρεκόρ καριέρας 26 νίκες και 3 ήττες με τις δύο ήττες να είναι από τον Μαχάτσεφ.

 

Τελευταία Νέα