«Βόμβα» με Σεριάτο

Gazzetta team
«Βόμβα» με Σεριάτο

bet365

Ενας από τους μεγαλύτερες διαφημιστές, ο Μάκης Σεριάτος έκλεισε την εταιρεία του Ashley & Holmes, η οποία χρωστάει εκατομμύρια ευρώ σε πολλά Μ.Μ.Ε. προκαλώντας σάλο στην αγορά!

Ο Μάκης Σεριάτος ήταν ένας από τους μεγαλύτερους διαφημιστές της χώρας, με ισχυρές διασυνδέσεις και παντρεμένος με τη δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Καπελετζή. Τον τελευταίο καιρό δεν πήγαινε καλά η εταιρεία του και ακούστηκαν πολλά για πτώχευση του ομίλου Ashley Worldgroup, ο οποίος περιλαμβάνει τις εταιρείες , Le Sport Productions, United Media, Politics, Zenteam και Alco.

Ωστόσο σήμερα Πέμπτη ο Μάκης Σεριάτος κατήγγειλε όλα τα μεγαλοστελέχη της εταιρείας του για κακοδιαχείριση και εξαφανίστηκε. Στον Σεριάτο χρωστάει πολλά χρήματα ο ευρύτερος δημόσιος τομέας, καθώς είχε πελάτες πολλές ΔΕΚΟ! Και αυτός με τη σειρά του χρωστάει δεκάδες εκατομμύρια σε πολλά Μ.Μ.Ε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα