Οι δοκιμές των CRT

Νίκος Τσιώκος
Οι δοκιμές των CRT
Σε τρεις... δόσεις θα πραγματοποιηθούν οι δοκιμές των μοτοσικλετών CRT και όλες επί ισπανικού εδάφους, με εξαίρεση τη Forward Racing του Κόλιν Έντουαρντς.

Οι Claiming Rule Teams είναι η νέα καινοτομία για το Moto GP το 2012 και οι μοτοσικλέτες της συγκεκριμένης κατηγορίας θα πραγματοποιήσουν ξεχωριστά δοκιμές. Μοναδική εξαίρεση θα αποτελέσει η Forward Racing του Κόλιν Έντουαρντς, η οποία θα πάρει κανονικά μέρος στις δοκιμές της Σεπάνγκ την επόμενη εβδομάδα.

Οι υπόλοιπες έξι θα δοκιμαστούν σε τρεις... δόσεις και μάλιστα επί ισπανικού εδάφους. Στις 30 του μήνα που διανύουμε θα πάνε για δυο μέρες στη Βαλένθια, ενώ στις 20 Φεβρουαρίου θα... ξοδέψουν τρεις μέρες στην πίστα της Χέρεθ. Το διήμερο 8-9 Μαρτίου θα έχει σειρά η Αραγκόν και στα τέλη του ίδιου μήνα θα φανεί αν θα έχουν μειωθεί οι διαφορές από τις εργοστασιακές μοτοσικλέτες, καθώς στις πρώτες δοκιμές της Βαλένθια είχαν πάρει τεράστιες διαστάσεις!

Αναλυτικά το πρόγραμμα

30-31 Ιανουαρίου Βαλένθια
20-22 Φεβρουαρίου Χέρεθ
8-9 Μαρτίου Αραγκόν

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!