Χτύπησε στον αστράγαλο ο Μπόγκουτ

Φάνης Παναγιώτου
Χτύπησε στον αστράγαλο ο Μπόγκουτ

bet365

Ακόμα μια ατυχία για τον Άντριου Μπόγκουτ, καθώς ο Αυστραλός σέντερ τραυματίστηκε στην πρόσφατη ήττα των Γουόριορς από τους Θάντερ.

Συγκεκριμένα, ο Μπόγκουτ αποχώρησε από το παρκέ 2:55 πριν το τέλος της πρώτης περιόδου, πήγε στα αποδυτήρια και δεν επέστρεψε ξανά στον αγώνα. Ο Αυστραλός σέντερ έχει ήδη χάσει φέτος αρκετά παιχνίδια.

Ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός, παραμένει όμως άγνωστο αν θα αγωνιστεί στα τελευταία παιχνίδια της regural season. Φέτος ο Μπόγκουτ μετράει 6,1 πόντους, 7,8 ριμπάουντ, 2,1 ασίστ και 1,8 κοψίματα κατά μέσο όρο.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.