Και ο Μακούν στο... κόλπο! (vids)

Και ο Μακούν στο... κόλπο! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Και ο Μακούν στο... κόλπο! (vids)

bet365

Ο Ζαν Μακούν είναι το νέο όνομα που ήρθε στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό για τη θέση του αμυντικού χαφ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της λίστας των Πειραιωτών. Η Άστον Βίλα –εάν της γίνει η κατάλληλη πρόταση– τον δίνει ως δανεικό για έναν χρόνο.

Ο 28χρονος διεθνής Καμερουνέζος αμυντικός χαφ Ζαν Μακούν αποτελεί μία ακόμα περίπτωση που απασχολεί τον Ολυμπιακό. Βάσει των νεότερων πληροφοριών που ανέκυψαν το βράδυ της Τρίτης, ο έμπειρος Αφρικανός παίκτης της Άστον Βίλα είναι πια μέσα στις πρώτες επιλογές της λίστας που έχουν στα χέρια τους οι πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Μακούν –που έχει ύψος 1.73 μ.– προτάθηκε στους Πειραιώτες και εξετάζεται πλέον ιδιαίτερα σοβαρά από τη διοίκηση και το τεχνικό τιμ του συλλόγου. Πρόκειται για έναν παίκτη που έπαιξε από το 2001 έως το 2008 στη Λιλ. Ακολούθησε μία τριετία στη Λιόν για να πάρει μεταγραφή το 2011 στην Άστον Βίλα. Είναι δε διεθνής με το Καμερούν από το 2003, μετρώντας 54 συμμετοχές.

Η Άστον Βίλα αν και δαπάνησε ένα σεβαστό ποσό για να τον κάνει δικό της (περίπου 6 εκατ. ευρώ), η επένδυση δεν της... βγήκε. Και αυτό γιατί ο Μακούν δεν... έπιασε, έχοντας μόλις 7 συμμετοχές με τους «χωριάτες». Από τη μεριά της η Άστον Βίλα παραχωρεί τον Αφρικανό διεθνή ως δανεικό, αρκεί να υπάρξει η ανάλογη πρόταση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα