«Δεν παίξαμε καλά»

«Δεν παίξαμε καλά»

Gazzetta team
«Δεν παίξαμε καλά»

bet365

Σκασμένος ήταν ο Ραφίκ Τζιμπούρ μετά τη λήξη του αγώνα στο «Βεστφάλεν» για την οδυνηρή ήττα. Ο Αλγερινός μίλησε στο gazzetta.gr για το ματς, αλλά και τη συνέχεια σε Ευρώπη και Ελλάδα.

«Δεν ήμασταν καθόλου καλοί στο γήπεδο», τόνισε αρχικά ο Τζιμπούρ και συμπλήρωσε: «Ο τρόπος που προσπαθούσαμε να επιτεθούμε ήταν κακός. Σπαταλήσαμε πολλές δυνάμεις χωρίς αντίκρισμα. Η Ντόρτμουντ δεν ήταν καλύτερη από εμάς, αλλά κέρδισε διότι την αφήσαμε να παίξει όπως ήθελε. Δεν επιτρέπεις σε μια τέτοια ομάδα να κάνει το παιχνίδι της. Εκείνη κατέστρεψε το δικό μας παιχνίδι, ενώ εμείς δεν κάναμε κάτι αντίστοιχο. Δεν μπορούσαμε να βρούμε λύσεις».

Σχετικά με το κόστος της ήττας και το ποιος είναι πλέον ο ρεαλιστικός στόχος του Ολυμπιακού στη διοργάνωση ο Αλγερινός επιθετικός σημείωσε: «Ήταν μια ήττα που μας στεναχώρησε. Προερχόμασταν από κακό αποτέλεσμα στον αγώνα με τον ΟΦΗ, είχαμε κουραστικό ταξίδι και θα θέλαμε κάτι περισσότερο για να νιώσουμε καλύτερα. Έχουμε ακόμη δύο παιχνίδια και πρέπει να τα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Υπάρχουν έξι βαθμοί και πρέπει να τους διεκδικήσουμε. Στο τέλος θα δούμε αν θα έχουμε καταφέρει κάτι. Αυτό που προέχει τώρα, είναι να στραφούμε στο ελληνικό πρωτάθλημα και να μη χάσουμε άλλους βαθμούς όπως στο τελευταίο παιχνίδι. Μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια και πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα».

Το διπλό των «ερυθρολεύκων» στο «Κλεάνθης Βικελίδης» πληρώνει 1,85 στην bwin.com

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα