Βέλλιος, ο σκόρερ της αλλαγής! (vid)

Gazzetta team
Βέλλιος, ο σκόρερ της αλλαγής! (vid)

bet365

Τα τρία γκολ με τη φανέλα της Έβερτον έφτασε τη φετινή σεζόν ο Απόστολος Βέλλιος με τον 19χρονο επιθετικό να σκοράρει πάντα ως αλλαγή και μάλιστα στις πρώτες του επαφές με την μπάλα! Το gazzetta.gr αναλύει το ιδιαίτερο στατιστικό του πρώην άσου του Ηρακλή.

Αλματώδη ειναι τα βήματα του Απόστολου Βέλλιου από τη μέρα που πάτησε το πόδι του στο Λίβερπουλ έχοντας μόλις ενηλικιωθεί. Αρχικά ο μέχρι πρότινος επιθετικός του Ηρακλή, μεταγράφηκε στην Έβερτον τον περασμένο Γενάρη και εντάχθηκε στις προπονήσεις των μικρών της αγγλικής ομάδας.

Η ευχέρειά του στο σκοράρισμα όμως τον έφερε στην πρώτη ομάδα γρήγορα και αφού έκανε μερικές προπονήσεις δίπλα στους μεγάλους σταρ των «ζαχαρωτών» ο Μόγιες του έδωσε το «βάπτισμα του πυρός». Η πολλή δουλειά συνεχίστηκε στην καλοκαιρινή προετοιμασία για τον 19χρονο διεθνή με την Ελπίδων επιθετικό, ο οποίος μάλιστα πέτυχε και το πρώτο του γκολ κόντρα στη Γουίγκαν περνώντας ως αλλαγή.

Σιγά κέρδισε ακόμη περισσότερο την εμπιστοσύνη προπονητή, συμπαικτών και φιλάθλων και αφού πήρε ακόμη περισσότερο χρόνο συμμετοχής σκόραρε ξανά κόντρα στην Τσέλσι, ενώ χτες βρήκε πάλι δίχτυα ενάντια στη Μπόλτον χτυπώντας πλέον την πόρτα και της Εθνικής μας ομάδας με τον Σάντος να έχει ξεκαθαρίσει ότι τον υπολογίζει.

Κοινώς παρονομαστής όμως και των τριών γκολ του Βέλλιου είναι ότι σε όλα σκόραρε ερχόμενος από τον πάγκο, και όλα ήταν στο τέλος των αγώνων, τότε δηλαδή που κρίνονται τα ματς, ενώ συνήθως έστελνε τη μπάλα στα δίχτυα στις πρώτες του επαφές!

Χαρακτηριστικά φαίνεται το επίτευγμα του Βέλλιου παρακάτω στην αναλυτική παράθεση λεπτών αλλαγής και γκολ, για τον Έλληνα επιθετικό που έχει φτάσει πλέον στα 3 γκολ για τα οποία δεν χρειάστηκε ούτε μισή ώρα!

Στατιστικά των γκολ του Βέλλιου τη σεζόν 2011-2012

Με Γουίγκαν μπαίνει στο 66' σκοράρει στο 86'
Με Τσέλσι μπαίνει στο 81' σκοράρει στο 82'
Με Μπόλτον μπαίνει στο 74' σκοράρει στο 78'

Δείτε παρακάτω το τελευταιο γκολ του Βέλλιου κόντρα στη Μπόλτον:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα