Τόπο στα νιάτα η Εθνική
Οι Αλέκος Λεώνης και Σωτήρης Δρίκος ανακοίνωσαν τους παίκτες που θα έχουν μαζί τους στην προετοιμασία για τα παιχνίδια με την Φινλανδία που δίνουν την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Σε αυτούς εκτός από τους... ξενιτεμένους, υπάρχουν μέσα και οι μικροί Κουμεντάκης, Δαλακούρας, Τζιουμάκας και Κοκκινάκης.
Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει μαζί του το προπονητικό δίδυμο είναι οι εξής:
Πασαδόροι: Προύσαλης Κώστας (Ναρμπόν), Φιλίποφ Ντίμα (Ολυμπιακός)
Ακραίοι: Φράγκος Ανδρέας (Λατίνα), Χριστοφιδέλης Κώστας (Ολυμπιακός), Κοκκινάκης Μενέλαος (Ολυμπιακός), Κουμεντάκης Ραφαήλ (Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Δαλακούρας Ανέστης (Εθνικός Αλεξανδρούπολης),
Κεντρικοί: Πελεκούδας Παναγιώτης (Ραβένα), Πετρέας Γιώργος (Ναρμπόν), Σμαραγδής Νίκος (Ολυμπιακός), Ανδρεάδης Ανδρέας (Ηρακλής)
Διαγώνιοι: Τζούριτς Δημήτρης (Τρεντίνο), Τζιουμάκας Γιώργος (Ηρακλής)
Λίμπερο: Παπαδημητρίου Αχιλλέας (Μποβέ), Στεφάνου Γιώργος (Ολυμπιακός)
Επίσης στη λίστα που έχει δηλωθεί στην CEV συμπεριλαμβάνονται και οι: Στιβαχτής Κώστας (Καστελάνα Γκρότε), Μαντέκας Γιάννης (Παμβοχαϊκός), Κυριακίδης Γιάννης (Άρης), Πανταλέων Σωτήρης (Παμβοχαϊκός), Σουλτανόπουλος Δημήτρης (Φοίνικας Σύρου), Μπέλλος Χρήστος (ΑΟ Κηφισιάς), Παπαδημητρίου Θάνος (ΠΑΟΚ).
Λεώνης: «Συνέπεια στην ανανέωση»
«Υπάρχει μια συνέπεια, όσον αφορά την ανανέωση που επιχειρούμε, αφού πέρα από τους Κοκκινάκη, Κουμεντάκη, Τζιουμάκα που είχαν κληθεί και παλαιότερα, τώρα στην ομάδα έχουμε και τον Δαλακούρα», σχολίασε αρχικά ο Αλέκος Λεώνης και συμπλήρωσε: «Υπάρχει πολύ καλό κλίμα και διάθεση απ’ όλους κι αυτό που θα προσπαθήσουμε είναι, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
