Ο ΛεΜπρoν «έκαψε» το Ντάλας (vid)

Η σεζόν άρχισε όπως έληξε για τους πρωταθλητές, παίζοντας απέναντι στους Χιτ, ωστόσο. το αποτέλεσμα δεν ήταν το ίδιο για τον Ντρικ Νοβίτσκι και την παρέα του. Ο «Βασιλιάς» του Μαϊάμι πέρασε σχετικά εύκολα απ' το Ντάλας κι έδειξε αποφασισμένος για μεγάλα πράγματα.
Οι Μάβερικς είδαν στην αρχή του αγώνα να υψώνεται το λάβαρο του πρωταθλητή, όμως, μέσα στο παρκέ ο 27χρονος All Star φόργουορντ έκανε πρεμιέρα με double-double (37π., 10ρ., 6ασ.), ενώ ο Ντουέιν Γουέιντ τον ακολούθησε με 26 πόντους, 8 ριμπάουντ κι επίσης 6 ασίστ.
Για τους γηπεδούχους,ο Γερμανός φόργουορντ έβαλε 21 πόντους, ενώ πρώτος σκόρερ ήταν ο Τζέισον Τέρι (23π.).
Τα δωδεκάλεπτα: 17-32, 24-30, 24-35, 29-8
Ντάλας (Καρλάιλ): Νοβίτσκι 21, Τέρι 23, Μάριον 12, Κιντ 9, Κάρτερ 5, Γουέστ 9, Κάρντιναλ 4, Όντομ 4, Μαϊνμί 2
Μαϊαμι (Σπόελστρα): Τζέιμς 37, Γουέιντ 26, Χάσλεμ 9, Τζόουνς 9, Κόουλ 7, Άντονι 6, Μπος 4, Χάουαρντ 4
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
billpaochelsea
ο λεμπρον 10 να παρει πλεον στους κορυφαιους δε θα μπει ποτε γτ πολυ απλα οι καλυτεροι επελεγαν να παιζουν κοντρα στους καλυτερους να τους εχουν απενταντι οχι διπλα τους. Ο ματζικ ηθελε να κερδιζει τον μπερντ, ο τζορταν οταν τον στελνανε σπιτι του οι πιστονς λυσαγε να κερδισει τον τομας και τον ντουμαρς οχι να κανουν ομαδα μαζι , ο ματζικ ειχε καθε δικαιολογια να αποτυχει στο 1ο μεγαλο τελικο της ζωης του, ηταν 19 ,ηταν ρουκι επαιζε χωρις τον καριμ και απο ασος αγωνιστηκε σαν ψηλος και κερδισε, ο λεμπρον απλα δικαιολογετε καποτε ηταν ο πιο αγαπητος αθλητης στον πλανητη ολοι θελαμε να νικησει το σαν αντονιο ολοι θελαμε να γινει ο νεος σουπερ ηρωας του που θα παει μια μικρη ομαδα και θα τη φτασει ψηλα , και μας αρεσε να βλεπομε ενα κλιβελαντ να χτιζεται γυρω του και για αυτο τον αγαπουσαν ολοι. αυτος ομως πηρα τον ευκολο δρομο και πλεον εχει απεναντι τα ονειρα ολον αυτων που προδωσε προσωπικα θεωρω πως μονο ο ντουραντ εχει το ταλεντο να εξελιχθει σε εναν απο τους all time greats και η ομαδα του αν διατηρησει τον υπαρχον κορμο και με τη προσθηκη ενος ψηλου 15+ ποντων θα δημιουργησει δυναστεια Murdoc συμφωνω μαζι σου ειναι καταπλητικη προσθηκη ο μπατιερ και οντως ο μπος αν και ξερει πολλα κιλα μπαλα που λεμε ειναι σταθεστατος σκορερ ,οχι κατι το ιδιαιτερο σα ριμπαουντερ και ειναι απαραδεκτος αμυντικος. περσι ειδικα στη ρεγκουλαρ σιζον ειχα βαρεθει να βλεπω να καρφωνουν στη μουρη του.
Murdoc
Καντε λιγο υπομονη καποιοι μην εκπλαγειτε αποτομα στα πλειοφ το καλοκαιρι, κρινεται παντα απο την αρχη της σεζον, σκεφτειται εστω και καποιον ασταθμητο παραγοντα πχ οτι τραυματιζεται κανενας Γουειντ και Λεμπρον η ο Μπος!!! Αλλοι στην ηλικια του Λεμπρον ειχαν ηδη 2 και 3 δαχτυλιδια GEORGE BEST!! Επισης περαν του Λεμπρον δεν εχουν καποιον παικτη που να πεις οτι εχει μελλον και προοπτικη εξελιξης ο Γουειντ ειναι τρομερος παικτης αλλα δεν υπαρχει κατι που να μπορει να αλλαξει πατησε τα 30 πλεον, ο Μπος ειναι χειροτερος χρονο με το χρονο αυτος ο παικτης δεν τραβαει σε ομαδα με αλλους σταρ ειναι παικτης για μικρες ομαδες να παιζει ελευθερα. Και ο Τζορνταν απο τα 28 και μετα πηρε τα 6 τροπαια αλλα ειχε τον Πιππεν τον Ροντμαν να βοηθανε επιθετικα και αμυντικα και καποιους σουτερ με σταθερη αποδοση και γενικοτερα ενα πολυ καλυτερου επιπεδου ροστερ παικτων εκτος το οτι μπορουσε να παιξει απεναντι σε οποιαδηποτε αμυνα πραγμα που ο Λεμπρον εχει φανει οτι δεν μπορει να το κανει και ειδικα στα πλειοφ και στα μεγαλα παιχνιδια, οι Χιτ εμενα δεν με πειθουν οτι αλλαξαν φετος, παλι μια ομαδα που βασιζεται αποκλειστικα σε 2 παικτες στο σκοραρισμα ειναι και ολοι οι αλλοι κατω του μετριου το μονο που κανουν καλα ειναι η αμυνα τους που ειναι πολυ καλη και με τον Μπατιερ θα γινει ακομα καλυτερη αλλα στην επιθεση δεν θα βγαζουν συνεχεια τα καστανα απο τη φωτια 2-3 παικτες, οκ θα κανουν μια καλη πορεια ισως βγουν πρωτοι στην Ανατολη αλλα τα πλειοφ ειναι αλλη ιστορια και φετος εχουν βελτιωθει παρα πολυ αλλες ομαδες και εχουν πιο πολλα οπλα στο παιχνιδι τους!!!πχ φετος δεν θα νικησουν ευκολα τους Μπουλς,Νικς, και μην ξεχναμε και καποιες ομαδες που εχουν φτιαξει καλα συνολα και παιχνιδι με παιχνιδι θα ειναι καλυτερες πχ Σελτικς,Πεισερς ή οι Κλιπερς και οι Θαντερ απο Δυση!!!
John Valthuer
GEORGE BEST, Δεν χρειάζονται θεωρίες συνωμοσίας: ο James ήταν κακός και δεν του φταίει κανένας. Οι Heat όμως έχασαν τουε τελικούς για έναν σημαντικότερο λόγο: υπήρχε mismatch ανάμεσα στο στυλ της επίθεσης που επέλεξαν οι Mavericks και στο είδός της άμυνας που έπαιζε το Miami.
dn kserw bala
Μεθυσμενος εγραψε τα 12λεπτα???
CHELSEA THE BEST F.C.
Πρωταθλητες φετως η Χιτ..... μονη τους!!!
GEORGE BEST117261
ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΛΕΜΠΡΟΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΝΤΑΛΑΣ ΣΤΟ ΜΑΙΑΜΙ??? Α) Ο ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΣ ? Β) ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΗΣΕ Η ΜΑΦΙΑ? Γ) Ο ΠΑΤ ΡΑΙΛΙ? Δ) Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ? ΥΓ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ,,,ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΒΗ!!!!!!! ΥΓ 1 ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!!!ΜΟΝΟ Ο ΓΟΥΕΙΝΤ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΝΑΕΙ!!!!!
kantilakias_original
Έχει πέσει το Ντάλας, αλλά οι Χιτ ήταν τρομεροί..Στην κανονική περίοδο ο Λεμπρόν πάντα είναι αφηνιασμένος..Στους τελικούς;