Προς Φοίνιξ ο Ρεντ
Ο πρώην All-Star γκαρντ προπονήθηκε στο αθλητικό κέντρο των Σανς και η υπογραφή συμβολαίου με τον έμπειρο γκαρντ θεωρείται προτεραιότητα για τους «Ήλιους».
Ο Ρεντ, ένας από τους καλύτερους σουτέρ της λίγκας πριν τους τραυματισμούς που είχε, έχει αγωνιστεί σε μόλις 61 αγώνες στις τελευταίες τρεις σεζόν εξαιτίας των εγχειρήσεων στις οποίες έχει υποβληθεί.
Ο 32χρονος γκαρντ έχει αγωνιστεί σε συνολικά 578 αγώνες στο ΝΒΑ, έχοντας 20.0 πόντους, 4.0 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ κατά μέσο όρο.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
