Ήξερε ότι μπορούσε ο Πέκοβιτς
«Ήξερα τι μπορώ να κάνω. Ίσως δεν περίμενα να τα καταφέρνω τόσο καλά όπως τώρα, αλλά ήμουν σίγουρος πως μπορούσα να προσφέρω. Απλώς περίμενα την ευκαιρία μου. Στην πρώτη μου χρονιά προσπαθούσα να μάθω πράγματα για να βελτιωθώ. Αν θες να αγωνιστείς στο ΝΒΑ, πρέπει να παίζεις άμυνα και δούλεψα σε αυτόν τον τομέα», υπογράμμισε σε δηλώσεις του ο Νίκολα Πέκοβιτς που φέτος σημειώνει 11.6 πόντους και μαζεύει 6.7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο ανά αναμέτρηση με τη Μινεσότα.
Τα καλύτερα όμως έχει να πει και ο Χουάν Χοσέ Μπαρέα που τόνισε ότι: «Βοηθά πολύ τον Κέβιν Λοβ, αφού δεν χρειάζεται αυτός να παίρνει όλα τα ριμπάουντ. Έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα και πιστεύω πως θα γίνεται όλο και καλύτερος και θα μας βοηθά περισσότερο. Είναι πολύ ήρεμος τύπος, αλλά στο γήπεδο είναι σκληρός. Δεν θες να τα βάλεις μαζί του στο παρκέ, αλλά είναι εξαιρετικό παιδί»
Τέλος, ικανοποιημένος δεν μπορούσε να μην είναι ο προπονητής του Ρικ Έϊντελμαν που είπε πως: «Τις τελευταίες δύο εβδομάδες δεν έχει κάνει κακό παιχνίδι. Δεν προσπαθεί να κάνει πράγματα που είναι έξω από τις δυνάμεις του. Κάνει όσα ξέρει και μπορεί να κάνει καλά. Τέτοιοι παίκτες είναι πάντα χρήσιμοι στην ομάδα»
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
