Ενθουσιασμένος με All Star Game o Λιν

Ο Τζέρεμι Λιν κλήθηκε να λάβει μέρος στον αγώνα ανάμεσα στους πρωτοετείς και τους δευτεροετείς του ΝΒΑ, με το οποίο θα ανοίξει το τριήμερο του All Star Game: «Σίγουρα είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα συμμετάσχω στον διαγωνισμό, αλλά δεν θέλω να σκέφτομαι τόσο μακριά, αλλά μόνο την επόμενη ημέρα. Είναι τιμή μου που θα βρεθώ εκεί».
Στη συνέχεια μίλησε σε εκπομπή της Αμερικανικής τηλεόρασης για τον φίλο του Γιάο Μινγκ: «Όταν υπέγραψα στους Γκόλντεν Στέιτ με κάλεσε να αγωνιστώ σε έναν φιλανθρωπικό αγώνα στη Ταιβάν. Από τότε αν βρεθούμε στην ίδια πόλη θα βγούμε για φαγητό, αλλιώς κρατάμε επαφή με γραπτά μηνύματα. Με κάλεσε μάλιστα το περασμένο καλοκαίρι στην Κίνα και πέρασα κάποιον καιρό με αυτόν εκεί. Όταν χρειάζομαι συμβουλή σίγουρα τον ρωτάω».
Αυτό θα είναι το δεύτερο του All Star Game, μόνο που το πρώτο του το πέρασε ως θεατής κι όχι ως διαγωνιζόμενος: «Παρακολούθησα τον διαγωνισμό καρφωμάτων πέρυσι και μετά πήγα στο Skills Challenge ως βοηθητκό προσωπικό. Ήταν πολύ διασκεδαστικό!».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.