Έβλεπε σοβαρά τη Βίρτους ο Κόμπι

Ο πρόεδρος της Βίρτους Μπολόνια προσπάθησε να πείσει τον Κόμπι Μπράιαντ να αγωνιστεί στην ιταλική λίγκα όταν οι... εργασίες είχαν σταματήσει στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Τα πράγματα όμως δεν κύλησαν όπως θα ήθελαν κι ο «black mamba» παραδέχτηκε πως όλη αυτή η ιστορία δεν ήταν φάρσα και τόνισε για ακόμα μία φορά πως είναι όνειρό του να αγωνιστεί στην ιταλική λίγκα.
«Ήταν όλα αλήθεια, δεν ήταν καμία φάρσα. Όπως έχω πει κι άλλες φορές θα ήμουν χαρούμενος αν μία μέρα παίξω στο ιταλικό πρωτάθλημα. Είναι ένα όνειρο που έχω από παιδί. Μπορεί να μην τα κατάφερα κατά τη διάρκεια του lockout, αλλά σίγουρα υπάρχει χρόνος στο μέλλον».
Θα κατακτήσει ένα ακόμη πρωτάθλημα στο ΝΒΑ ο Κόμπι Μπράιαντ; 13.00 πληρώνει στην sportingbet
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.