Φιλικό με Περιστέρι
Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θέλει τους παίκτες του «ετοιμοπόλεμους» και κατά την περίοδο των εορτών και γι’ αυτό οι προπονήσεις των «Πειραιωτών» θα συνεχιστούν και αύριο (30/12) ενώ ο Σέρβος κόουτς ζήτησε να παίξει η ομάδα του κάποιο φιλικό ματς πριν τον αγώνα της 11ης αγωνιστικής κόντρα στον Πανιώνιο (04/01).
Η επιθυμία του «Ντούντα» έγινε πραγματικότητα και οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν φιλικό παιχνίδι με το Περιστέρι το Σάββατο (31/12, 12.00) προκειμένου να διατηρηθούν σε καλό αγωνιστικό ρυθμό.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.