Χάθηκε χρυσή ευκαιρία!

Ηρακλής Αντύπας Ηρακλής Αντύπας
Χάθηκε χρυσή ευκαιρία!

bet365

Ο Ηρακλής Αντύπας γράφει στο blog του στο gazzetta για τον άδοξο αποκλεισμό του Ολυμπιακού και την μεγάλη ευκαιρία που χάθηκε για μια ιστορική συνέχεια!

Ότι σε πληγώνει σε κάνει πιο δυνατό. Έχει περάσει καμιά ώρα από την στιγμή του αποκλεισμού, και το σοκ δεν σας κρύβουμε δεν το έχουμε ξεπεράσει. Κρίμα και άδικο, γιατί ο Ολυμπιακός έχασε χρυσή ευκαιρία στο Καραϊσκάκη. Ευκαιρίες από αυτές που δεν σου παρουσιάζονται κάθε χρόνο.

Ο Θρύλος βρέθηκε με το ενάμιση πόδι στους «8» του Γιουρόπα Λιγκ, στο οποίο δεν συνεχίζουν ούτε και οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ, τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.
Το ξεκίνημα του ματς, ήταν όπως το είχε σχεδιάσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Γρήγορο γκολ ήθελε ο Βάσκος, γρήγορο γκολ ήρθε από συνεργασία δύο αριστερών μπακ! Σέντρα Χολέμπας, κεφαλιά Μαρκάνο…

Με 1-0 στο 14’ το νερό φαινόταν ότι είχε μπει στο αυλάκι. Ο Ολυμπιακός συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς, αλλά όταν χάνεις ευκαιρίες και δεν καθαρίζεις την μπουγάδα, παίζεις ουσιαστικά με την φωτιά. Και κόντρα στη Ρούμπιν Καζάν, στο ματς στο Καραϊσκάκη, ο Θρύλος διαχειρίστηκε το σκορ, αλλά εκεί καθάρισε ο Κάρολ. Κόντρα στην Μέταλιστ, είδαμε και πάλι το ίδιο δεύτερο ημίχρονο, αλλά αυτή τη φορά, δεν υπήρξε Κάρολ.

Το σενάριο του αποκλεισμού του Ολυμπιακού, ούτε στη Παιανία δεν θα μπορούσαν να το γράψουν. Στο 1-0 και στο 77’ η Μέταλιστ χάνει πέναλτι, με τον Ντέβιτς να το εκτελεί σαν σε προπόνηση. Και εκεί που λες, δεν γυρνάει με τίποτα το ματς, έγινε το 1-1 στο 80’ από λάθος εκτίμηση του Μέγερι (ο οποίος μέχρι το γκολ της ισοφάρισης ήταν εξαιρετικός) και στο τελευταίο δεκάλεπτο οι Ουκρανοί έπαιξαν τα ρέστα τους. Και τους κάθισε το χαρτί στο 86’ και πήραν από το πουθενά την πρόκριση.

Υ.Γ. Κρίμα και είχε ξεκινήσει καλά η μέρα. Είχα δει και όνειρο και όπως είπα και σε ένα φίλο μου: «Ρε εσύ τι είδα στον ύπνο μου χθες βράδυ; Είδα μια λίμνη και στη μέση της λίμνης, μια νύφη. Τον Κάκο ντυμένο νύφη και κρατούσε, λουλούδια και τριφύλλια…». Αφού ανησυχεί και ο ΠΑΟ με τον κερκυραίο ρέφερι, ας σφυρίξει την Κυριακή ο Κωνσταντίνου. Όχι, ο Μιχαλάρας, αλλά το μέλος του Δ.Σ.

Υ.Γ (1). Φυσικά και περιμένω να… ορμήσετε για την πρεσβεία στη Ρουμανία, την οποία είχα αναφέρει σε προηγούμενο μπλοκ. Την πλάκα φυσικά και την δέχομαι.

Υ.Γ. (2). Δεν τίθεται θέμα, ότι στην εικόνα του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο, έπαιξε ρόλο η κούραση και οι αναγκαστικές αλλαγές…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Ηρακλής Αντύπας
Ηρακλής Αντύπας

Ο Ηρακλής Αντύπας γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου του 1975. Από μικρός λάτρευε το ποδόσφαιρο και το φαγητό. Στα πόδια μια μπάλα και στα χέρια ένα σάντουιτς! Τα χρόνια πέρασαν. Η μπάλα από τα πόδια πέρασε στην εξέδρα. Δεν έκρυψε ποτέ ότι άνηκε στη μία και μοναδική γενιά, των «επιστημόνων» που είχε πει και ο Σαλιαρέλης. Αποφοίτησε από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και ακολούθως (το 1993) ξεκίνησε την δημοσιογραφία στο ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ. Είχε την τιμή να μάθει τα μυστικά της πέννας από τον Θόδωρο Νικολαΐδη και τον Γιώργο Δασκαλόπουλο. Στην πορεία βρέθηκε για 1,5 χρόνο στο SPORTIME και ξεκίνησε ρεπορτάζ Ολυμπιακού, σε καθημερινή βάση, από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της SPORTDAY. Το… μενού περιλάμβανε και ραδιόφωνο, στον NOVAΣΠΟΡ FM. Για δύο χρόνια κάθε Δευτέρα βράδυ συνομιλούσε με τους ακροατές, κυρίως τους φιλικά προσκείμενους στον Ολυμπιακό. Επίσης, έκανε και τις μεταδόσεις των ευρωπαϊκών αγώνων των «ερυθρόλευκων», στα εκτός έδρας ματς. Πάντα σε πρώτο πληθυντικό…

Τον Ιούνιο αποφάσισε να κάνει ένα… Kit Κat και να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο από μια άλλη οπτική γωνιά. Μέχρι πότε; Θα δείξει…