Στα ημιτελικά ο Δρυμωνάκος

Γιώργος Βροντάκης
Στα ημιτελικά ο Δρυμωνάκος

bet365

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος προκρίθηκε στα ημιτελικά των 200μ Πεταλούδα ως 16ος με χρόνο 1.56.97! Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος Δημητριάδης με χρόνο 1:58.79!

Ο Ελληνας κολυμβητής κατέλαβε την 16η θέση, όπου ήταν και η τελευταία που έδινε εισιτήριο για τα ημιτελικά των 200 μέτρων πεταλούδα και θα συνεχίσει να αγωνίζεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Ο Δρυμωνάκος ήταν στην έκτη θέση στην τρίτη προκριματική σειρά και θα κολυμπήσει και το βράδυ (22:35).

Από την άλλη, αποκλείστηκε ο Στέφανος Δημητριάδης καθώς ο χρόνος του (1:58.79) τον άφησε 8ο στην τέταρτη προκριματική σειρά.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα