«Μένει μέχρι να... φύγει ο Μαρτίνεθ»
Άρθρο του superdeporte.es υπογράμμιζε το Σάββατο πως «ο Μαρτίνεθ μένει μέχρι να φύγει. Η Λεβάντε αυτήν την στιγμή δεν μπορεί να του εγγυηθεί τις συνθήκες που θέλει για να παραμείνει εκεί». Το συγκεκριμένο κείμενο αναφέρει ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και ότι παρά τις συζητήσεις του Μαρτίνεθ με την διοίκηση δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τίποτα.
Παράλληλα γίνεται εκ νέου μνεία για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού που... καραδοκεί, μην αποκλείοντας την πιθανότητα να πάρει «μεταγραφή» για το λιμάνι. Για τον Μαρτίνεθ πάντως θεωρείται δεδομένο ότι το μέλλον του στην Λεβάντε θα αποσαφηνιστεί άμεσα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
