Ξεκαθαρίζει του στόπερ

Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν προταθεί για την θέση του στόπερ στους «ερυθρόλευκους», η μακρά ωστόσο λίστα φαίνεται ότι έχει... ξεδιαλύνει και σ' αυτήν περιλαμβάνονται τέσσερα δυνατά ονόματα. Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Χάιντσε, Ονιέγκου, Ματάισεν και Κανού. Στην κορυφή βέβαια παραμένει ο Άλβες της Ζενίτ, ωστόσο οι δυσκολίες παραμένουν πολλές και μέχρι στιγμής αγεφύρωτες.
Όσον αφορά τον Ονιέγκου της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, αρέσει αρκετά, ενώ και το κασέ του βρίσκεται στα επίπεδα των Πειραιωτών. Σχετικά με τους Ματάισεν και Μαρτσένα από την Ισπανία, ο πρώτος έχει αρκετούς θαυμαστές στο λιμάνι, με την παραμονή του στην Μάλαγα ωστόσο να παραμένει «ανοιχτή», την στιγμή που ο άσος της Βιγιαρεάλ ψάχνει τον νέο σταθμό της καριέρας του, έπειτα από τον υποβιβασμό της ομάδας του.
Η περίπτωση βέβαια που δείχνει να προκρίνεται όπως όλα δείχνουν, είναι αυτή του Χάιντσε κι ενώ οι πρωταθλητές φέρονται να έχουν ήδη έρθει σε συμφωνία με την Ρόμα, με τον παίκτη να έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.